Nabeschouwing Midtjylland - Sporting Braga (3-2) || Europa League 2021/2022

Donderdag 25 november 2021 - 18:45 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Midtjylland het donderdag 25 november 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in MCH Arena in Herning.

Via de Midtjylland - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland - Sporting Braga (3-2)

Het Europa League duel tussen Midtjylland en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Matej Jug geëindigd in een 3-2 overwinning voor Midtjylland. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Midtjylland kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van E. Sviatchenko. Sporting Braga kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Horta, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette G. Isaksen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Midtjylland de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen Galeno in de 85e minuut de 2-2 maakte namens Sporting Braga. In de 93e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Midtjylland speler Evander.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Matej Jug bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Midtjylland.

LIVE Midtjylland - Sporting Braga 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Midtjylland Doelpunt E. Sviatchenko Midtjylland 1-0
21' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor A. Castro Sporting Braga
43' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Horta met assist van I. Medeiros Sporting Braga 1-1
48' Doelpunt Midtjylland Doelpunt G. Isaksen met assist van J. Andersson Midtjylland 2-1
52' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor G. Isaksen Midtjylland
57' Wissel Sporting Braga Wissel Chiquinho voor A. Castro Sporting Braga
64' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor R. Onyedika Midtjylland
71' Wissel Sporting Braga Wissel A. Ruiz voor I. Medeiros Sporting Braga
72' Wissel Sporting Braga Wissel M. Gonzalez voor V. Oliveira Sporting Braga
72' Wissel Sporting Braga Wissel F. Moura voor B. Rodrigues Sporting Braga
72' Wissel Midtjylland Wissel Charles voor Junior Brumado Midtjylland
72' Wissel Midtjylland Wissel N. Dyhr voor Paulinho Midtjylland
80' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor F. Moura Sporting Braga
85' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Galeno met assist van F. Moura Sporting Braga 2-2
86' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Galeno Sporting Braga
88' Wissel Midtjylland Wissel V. Lind voor P. Sisto Midtjylland
88' Wissel Midtjylland Wissel J. Cajuste voor R. Onyedika Midtjylland
93' Penalty Midtjylland Penalty Evander Midtjylland 3-2
93' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor Evander Midtjylland
Video hoogtepunten en samenvatting Midtjylland - Sporting Braga
Opstellingen Midtjylland - Sporting Braga
De opstellingen van Midtjylland en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Midtjylland gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Midtjylland - Sporting Braga

Midtjylland en Sporting Braga spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matej Jug en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Midtjylland en Sporting Braga in de Europa League vond plaats op 30 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 1 keer wist de ploeg van Midtjylland te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Midtjylland. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Midtjylland 0
Winst Sporting Braga 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Midtjylland op een 3e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 1e plaats.