Nabeschouwing Neftçi - HJK (2-2) || Europa League 2021/2022

Dinsdag 3 augustus 2021 - 19:00 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Neftçi het dinsdag 3 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakcell Arena in Baku.

Via de Neftçi - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Neftçi - HJK (2-2)

De Europa League 2021/2022 wedstrijd tussen Neftçi en HJK geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door S. Bougrine, waarmee Neftçi met 1-0 de leiding nam. HJK kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Riski, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette Jair zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee HJK de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Makhmudov de 2-2 maakte voor Neftçi. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Neftçi - HJK 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Neftçi - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Neftçi Wissel K. Ibrahimov voor A. Mammadov Neftçi
20' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor K. Nacafov Neftçi
50' Gele kaart HJK Gele kaart voor L. Murillo HJK
55' Wissel HJK Wissel R. Riski voor D. Browne HJK
59' Doelpunt Neftçi Doelpunt S. Bougrine met assist van S. Harramiz Neftçi 1-0
61' Doelpunt HJK Doelpunt R. Riski met assist van F. Valencic HJK 1-1
62' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor S. Harramiz Neftçi
65' Doelpunt HJK Doelpunt Jair met assist van R. Riski HJK 1-2
71' Wissel Neftçi Wissel F. Muradbayli voor K. Nacafov Neftçi
75' Wissel HJK Wissel M. Peltola voor J. Saksela HJK
77' Wissel Neftçi Wissel M. Abbasov voor C. Meza Colli Neftçi
80' Gele kaart HJK Gele kaart voor M. Peltola HJK
80' Doelpunt Neftçi Doelpunt E. Makhmudov Neftçi 2-2
83' Gele kaart HJK Gele kaart voor M. Tenho HJK
84' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor F. Muradbayli Neftçi
90' Wissel HJK Wissel A. Olusanya voor F. Valencic HJK
91' Gele kaart HJK Gele kaart voor R. Riski HJK
Video hoogtepunten en samenvatting Neftçi - HJK
Opstellingen Neftçi - HJK
De opstellingen van Neftçi en HJK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Neftçi gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en HJK zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Neftçi - HJK

Neftçi en HJK spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Neftçi en HJK elkaar treffen in de Europa League.