Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Antwerp (2-1) || Europa League 2021/2022

Donderdag 16 september 2021 - 21:00 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Olympiakos Piraeus het donderdag 16 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Antwerp (2-1)

Het Europa League duel tussen Olympiakos Piraeus en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Tamás Bognár geëindigd in een 2-1 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Y. El Arabi, waarmee Olympiakos Piraeus met 1-0 de leiding nam. Antwerp kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Samatta, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette O. Reabciuk zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Olympiakos Piraeus de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 91e minuut moest Antwerp verder met een man minder, nadat J. Bataille een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tamás Bognár, waardoor Olympiakos Piraeus een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Olympiakos Piraeus - Antwerp 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor B. Verstraete Antwerp
39' VAR: Afgekeurd doelpunt Y. El-Arabi Afgekeurd doelpunt Y. El-Arabi Olympiakos Piraeus
49' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor P. Cisse Olympiakos Piraeus
52' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Y. El Arabi met assist van M. Camara Olympiakos Piraeus 1-0
52' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Bataille Antwerp
67' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor A. Camara Olympiakos Piraeus
67' Wissel Antwerp Wissel P. Gerkens voor R. Nainggolan Antwerp
67' Wissel Antwerp Wissel M. Benson voor K. Miyoshi Antwerp
75' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Samatta met assist van M. Benson Antwerp 1-1
76' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Valbuena voor Y. MVila Olympiakos Piraeus
79' Wissel Antwerp Wissel J. Eggestein voor M. Frey Antwerp
81' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel T. Soares voor H. Onyekuru Olympiakos Piraeus
81' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel P. Kunde voor M. Camara Olympiakos Piraeus
81' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Vrousai voor A. Camara Olympiakos Piraeus
87' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt O. Reabciuk met assist van M. Vrousai Olympiakos Piraeus 2-1
88' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel O. Ba voor Y. El Arabi Olympiakos Piraeus
91' Tweede gele kaart Antwerp Tweede gele kaart voor J. Bataille Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Antwerp
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Antwerp
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Brian Priske Pedersen
Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Antwerp

Olympiakos Piraeus en Antwerp spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tamás Bognár en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Olympiakos Piraeus en Antwerp elkaar treffen in de Europa League.