Nabeschouwing PSV - Sturm Graz (2-0) || Europa League 2021/2022

Donderdag 25 november 2021 - 21:00 uur



In de Europa League 2021/2022 neemt PSV het donderdag 25 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Sturm Graz (2-0)

Het Europa League duel tussen PSV en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Paweł Raczkowski geëindigd in een 2-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 45 minuten. Carlos Vinicius maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee PSV vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. PSV vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Bruma op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor PSV.

Wedstrijdstatistieken PSV - Sturm Graz
Goals
2
0
Balbezit
69%
31%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
18
7
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
156
73
Gevaarlijke aanvallen
54
21
Passes
728
316
Overtredingen
10
16
Buitenspel
2
1
Corners
4
3
Wissels
6
5
LIVE PSV - Sturm Graz 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Penalty PSV Penalty Carlos Vinicius PSV 1-0
46' Wissel Sturm Graz Wissel J. Gazibegovic voor A. Dante Sturm Graz
56' Doelpunt PSV Doelpunt Bruma met assist van R. Doan PSV 2-0
58' Wissel PSV Wissel A. Obispo voor O. Boscagli PSV
58' Wissel PSV Wissel Y. Vertessen voor Carlos Vinicius PSV
62' Wissel Sturm Graz Wissel A. Borkovic voor J. Gorenc Stankovic Sturm Graz
62' Wissel Sturm Graz Wissel A. Prass voor A. Kuen Sturm Graz
62' Wissel Sturm Graz Wissel A. Niangbo voor K. Yeboah Sturm Graz
70' Wissel PSV Wissel D. Propper voor E. Gutierrez PSV
70' Wissel PSV Wissel M. van Ginkel voor M. Gotze PSV
75' Wissel Sturm Graz Wissel N. Geyrhofer voor G. Wuthrich Sturm Graz
76' Gele kaart PSV Gele kaart voor R. Doan PSV
79' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Gazibegovic Sturm Graz
87' Wissel PSV Wissel J. Antonisse voor R. Doan PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Sturm Graz
Opstellingen PSV - Sturm Graz
De opstellingen van PSV en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Formatie 4-3-2-1
Coach Christian Ilzer
Voorbeschouwing PSV - Sturm Graz

PSV en Sturm Graz spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paweł Raczkowski en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Sturm Graz in de Europa League vond plaats op 30 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sturm Graz slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PSV 1
Winst Sturm Graz 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 3e positie staat, terwijl we Sturm Graz terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
PSV - Sturm Graz Opstelling PSV Opstelling Sturm Graz Live PSV - Sturm Graz Live PSV - Sturm Graz kijken PSV - Sturm Graz kijken Live PSV - Sturm Graz stream PSV - Sturm Graz Fox Sports Nabeschouwing PSV - Sturm Graz Uitslag PSV - Sturm Graz Statistieken PSV - Sturm Graz Europa League 2021/2022 PSV - Sturm Graz wedden PSV - Sturm Graz gokken PSV - Sturm Graz Unibet