Nabeschouwing Rapid Wien - Genk (0-1) || Europa League 2021/2022

Donderdag 16 september 2021 - 18:45 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Rapid Wien het donderdag 16 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Genk (0-1)

Het Europa League duel tussen Rapid Wien en Genk is onder leiding van scheidsrechter Kristo Tohver geëindigd in een 0-1 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door P. Onuachu, waarmee Genk met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kristo Tohver, waardoor Genk de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Rapid Wien - Genk 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Ullmann Rapid Vienna
29' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor E. Aiwu Rapid Vienna
46' Wissel Genk Wissel M. Tresor Ndayishimiye voor T. Bongonda Genk
57' Gele kaart Genk Gele kaart voor D. Munoz Genk
58' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Schick voor K. Arase Rapid Vienna
58' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Petrovic voor S. Grahovac Rapid Vienna
69' VAR: Afgekeurd doelpunt E. Onuachu Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel E. Onuachu Genk
74' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Knasmullner voor T. Fountas Rapid Vienna
74' Wissel Rapid Vienna Wissel J. Auer voor M. Ullmann Rapid Vienna
80' Gele kaart Genk Gele kaart voor P. Onuachu Genk
82' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor L. Greiml Rapid Vienna
83' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Wimmer voor L. Greiml Rapid Vienna
86' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor D. Petrovic Rapid Vienna
89' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Schick Rapid Vienna
92' Doelpunt Genk Doelpunt P. Onuachu met assist van J. Ito Genk 0-1
93' Wissel Genk Wissel M. McKenzie voor C. Eiting Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Genk
Opstellingen Rapid Wien - Genk
De opstellingen van Rapid Wien en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Genk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.