Nabeschouwing Real Betis - Ferencváros (2-0) || Europa League

Donderdag 25 november 2021 - 18:45 uur

In de Europa League neemt Real Betis het donderdag 25 november 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Ferencváros (2-0)

Het Europa League duel tussen Real Betis en Ferencváros is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 2-0 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Real Betis kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van C. Tello. Real Betis vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Canales op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Real Betis.

Wedstrijdstatistieken Real Betis - Ferencváros
Goals
2
0
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
15
9
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
128
93
Gevaarlijke aanvallen
38
44
Passes
640
392
Overtredingen
14
11
Buitenspel
0
2
Corners
4
5
Wissels
3
5
LIVE Real Betis - Ferencváros 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Real Betis Doelpunt C. Tello met assist van H. Bellerin Real Betis 1-0
42' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor E. Botka Ferencváros
49' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor B. Vecsei Ferencváros
52' Doelpunt Real Betis Doelpunt S. Canales met assist van H. Bellerin Real Betis 2-0
67' Wissel Real Betis Wissel A. Guardado voor R. Gonzalez Real Betis
71' Wissel Ferencváros Wissel A. Laidouni voor B. Vecsei Ferencváros
71' Wissel Ferencváros Wissel R. Mak voor R. Mmaee Ferencváros
72' Wissel Real Betis Wissel R. Silva voor C. Bravo Real Betis
72' Wissel Real Betis Wissel D. Lainez voor Joaquin Real Betis
79' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor A. Laidouni Ferencváros
79' Wissel Ferencváros Wissel H. Wingo voor E. Botka Ferencváros
88' Wissel Ferencváros Wissel R. Szantho voor T. Nguen Ferencváros
88' Wissel Ferencváros Wissel Z. Gavric voor K. Zachariassen Ferencváros
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Ferencváros
Opstellingen Real Betis - Ferencváros
De opstellingen van Real Betis en Ferencváros zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ferencváros zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Peter Stöger
Wissels Ferencváros
# Speler Pos.
1 Ádám Bogdán K
61 Szabolcs Mergl K
31 Henry Wingo V
93 Aïssa Bilal Laïdouni M
20 Róbert Mak M
80 Željko Gavrić A
69 Regő Szánthó A
Voorbeschouwing Real Betis - Ferencváros

Real Betis en Ferencváros spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Ferencváros in de Europa League vond plaats op 30 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Real Betis favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ferencváros slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Real Betis 1
Winst Ferencváros 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 2e positie staat, terwijl we Ferencváros terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Real Betis - Ferencváros Opstelling Real Betis Opstelling Ferencváros Live Real Betis - Ferencváros Live Real Betis - Ferencváros kijken Real Betis - Ferencváros kijken Live Real Betis - Ferencváros stream Real Betis - Ferencváros Fox Sports Nabeschouwing Real Betis - Ferencváros Uitslag Real Betis - Ferencváros Statistieken Real Betis - Ferencváros Europa League 2021/2022 Real Betis - Ferencváros wedden Real Betis - Ferencváros gokken Real Betis - Ferencváros Unibet