Nabeschouwing Spartak Moskva - Napoli (2-1) || Europa League 2021/2022

Woensdag 24 november 2021 - 16:30 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Spartak Moskva het woensdag 24 november 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Napoli (2-1)

Het Europa League duel tussen Spartak Moskva en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 3 minuten. A. Sobolev maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Spartak Moskva vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Spartak Moskva vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Sobolev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut wist Napoli de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Elmas. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Napoli kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clément Turpin, waardoor Spartak Moskva een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Spartak Moskva - Napoli 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Penalty Spartak Moskva Penalty A. Sobolev Spartak Moskva 1-0
14' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor R. Litvinov Spartak Moskva
28' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt A. Sobolev met assist van V. Moses Spartak Moskva 2-0
64' Doelpunt Napoli Doelpunt E. Elmas met assist van A. Petagna Napoli 2-1
72' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Lomovitskiy voor M. Ignatov Spartak Moskva
78' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Koulibaly Napoli
78' Wissel Napoli Wissel A. Rrahmani voor S. Lobotka Napoli
83' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Rasskazov voor V. Moses Spartak Moskva
84' Gele kaart Napoli Gele kaart voor L. Spalletti Napoli
88' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Sobolev Spartak Moskva
92' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Q. Promes Spartak Moskva
92' Wissel Spartak Moskva Wissel J. Larsson voor Q. Promes Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Napoli
Opstellingen Spartak Moskva - Napoli
De opstellingen van Spartak Moskva en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Rui Carlos Pinho da Vitória
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Napoli

Spartak Moskva en Napoli spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Napoli in de Europa League vond plaats op 30 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Napoli slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Spartak Moskva 1
Winst Napoli 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 4e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.