Nabeschouwing West Ham United - Dinamo Zagreb (0-1) || Europa League

Donderdag 9 december 2021 - 21:00 uur

In de Europa League neemt West Ham United het donderdag 9 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in London Stadium in London.

Via de West Ham United - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Ham United - Dinamo Zagreb (0-1)

Het Europa League duel tussen West Ham United en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Dinamo Zagreb kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Orsic. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Dinamo Zagreb.

Wedstrijdstatistieken West Ham United - Dinamo Zagreb
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
9
15
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
114
96
Gevaarlijke aanvallen
62
38
Passes
457
487
Overtredingen
5
13
Buitenspel
1
1
Corners
6
6
Wissels
3
4
LIVE West Ham United - Dinamo Zagreb 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Ham United - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Orsic met assist van D. Stefulj Dinamo Zagreb 0-1
31' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor S. Ristovski Dinamo Zagreb
44' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor L. Ivanusec Dinamo Zagreb
46' Wissel West Ham United Wissel S. Benrahma voor P. Fornals West Ham United
64' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Juric voor K. Andric Dinamo Zagreb
64' Wissel Dinamo Zagreb Wissel J. Misic voor M. Orsic Dinamo Zagreb
71' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Bulat voor A. Ademi Dinamo Zagreb
80' Wissel Dinamo Zagreb Wissel E. Dilaver voor D. Stefulj Dinamo Zagreb
85' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor J. Misic Dinamo Zagreb
87' Wissel West Ham United Wissel F. Potts voor A. Yarmolenko West Ham United
87' Wissel West Ham United Wissel K. Forson voor S. Perkins West Ham United
Video hoogtepunten en samenvatting West Ham United - Dinamo Zagreb
Opstellingen West Ham United - Dinamo Zagreb
De opstellingen van West Ham United en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Ham United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach David Moyes
Formatie 3-5-2
Coach Željko Kopić
Voorbeschouwing West Ham United - Dinamo Zagreb

West Ham United en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen West Ham United en Dinamo Zagreb in de Europa League vond plaats op 16 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Ham United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is West Ham United favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dinamo Zagreb slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst West Ham United 1
Winst Dinamo Zagreb 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel West Ham United op een 1e positie staat, terwijl we Dinamo Zagreb terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
West Ham United - Dinamo Zagreb Opstelling West Ham United Opstelling Dinamo Zagreb Live West Ham United - Dinamo Zagreb Live West Ham United - Dinamo Zagreb kijken West Ham United - Dinamo Zagreb kijken Live West Ham United - Dinamo Zagreb stream West Ham United - Dinamo Zagreb Fox Sports Nabeschouwing West Ham United - Dinamo Zagreb Uitslag West Ham United - Dinamo Zagreb Statistieken West Ham United - Dinamo Zagreb Europa League 2021/2022 West Ham United - Dinamo Zagreb wedden West Ham United - Dinamo Zagreb gokken West Ham United - Dinamo Zagreb Unibet