Nabeschouwing West Ham United - Rapid Wien (2-0) || Europa League 2021/2022

Donderdag 30 september 2021 - 21:00 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt West Ham United het donderdag 30 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in London Stadium in London.

Via de West Ham United - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Ham United - Rapid Wien (2-0)

Het Europa League duel tussen West Ham United en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 2-0 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door D. Rice, waarmee West Ham United met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist West Ham United opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het S. Benrahma die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor West Ham United.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor West Ham United.

LIVE West Ham United - Rapid Wien 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Ham United - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt West Ham United Doelpunt D. Rice met assist van M. Antonio West Ham United 1-0
44' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Grahovac Rapid Vienna
57' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor L. Greiml Rapid Vienna
62' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Grull voor E. Kara Rapid Vienna
62' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Kitagawa voor T. Fountas Rapid Vienna
62' Wissel Rapid Vienna Wissel F. Stojkovic voor L. Greiml Rapid Vienna
62' Wissel West Ham United Wissel M. Lanzini voor N. Vlasic West Ham United
62' Wissel West Ham United Wissel T. Soucek voor M. Noble West Ham United
62' Wissel West Ham United Wissel J. Bowen voor M. Antonio West Ham United
74' Wissel Rapid Vienna Wissel J. Auer voor M. Ullmann Rapid Vienna
75' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor I. Diop West Ham United
76' Wissel West Ham United Wissel P. Fornals voor A. Yarmolenko West Ham United
81' Wissel Rapid Vienna Wissel R. Ljubicic voor D. Petrovic Rapid Vienna
94' Doelpunt West Ham United Doelpunt S. Benrahma met assist van J. Bowen West Ham United 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting West Ham United - Rapid Wien
Opstellingen West Ham United - Rapid Wien

Voorbeschouwing West Ham United - Rapid Wien

West Ham United en Rapid Wien spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Stieler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat West Ham United en Rapid Wien elkaar treffen in de Europa League.

Winst West Ham United 0
Winst Rapid Wien 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel West Ham United op een 1e positie staat, terwijl we Rapid Wien terugvinden op de 3e plaats.