Nabeschouwing Apollon - Olympiakos Piraeus (1-1) || Europa League 2022/2023

Donderdag 18 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Apollon het donderdag 18 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de Apollon - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Apollon - Olympiakos Piraeus (1-1)

De Europa League 2022/2023 wedstrijd tussen Apollon en Olympiakos Piraeus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door R. Janga, waarmee Apollon met 1-0 de leiding nam. Olympiakos Piraeus kwam na 29 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Hwang In-Beom, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Apollon - Olympiakos Piraeus 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Apollon - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Apollon Doelpunt R. Janga Apollon 1-0
29' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Hwang In-Beom met assist van O. Reabciuk Olympiakos Piraeus 1-1
46' Wissel Apollon Wissel H. Ongenda voor Va Apollon
60' Wissel Apollon Wissel E. Ba voor C. Kyriakou Apollon
60' Wissel Apollon Wissel I. Shahar voor R. Janga Apollon
67' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Camara voor Hwang In-Beom Olympiakos Piraeus
67' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Koka voor Y. El Arabi Olympiakos Piraeus
75' Wissel Apollon Wissel E. Henty voor N. Diguiny Apollon
80' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Vrousai voor L. Randjelovic Olympiakos Piraeus
80' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. de la Fuente voor P. Zinckernagel Olympiakos Piraeus
83' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Koka Olympiakos Piraeus
92' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Bouchalakis voor P. Kunde Olympiakos Piraeus
99' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor K. de la Fuente Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Apollon - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Apollon - Olympiakos Piraeus
De opstellingen van Apollon en Olympiakos Piraeus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Apollon gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Olympiakos Piraeus zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Carlos Corberán Vallet
Voorbeschouwing Apollon - Olympiakos Piraeus

Apollon en Olympiakos Piraeus spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Santos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Apollon en Olympiakos Piraeus elkaar treffen in de Europa League.