Nabeschouwing Crvena Zvezda - Ferencváros (4-1) || Europa League 2022/2023

Donderdag 6 oktober 2022 - 18:45 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Crvena Zvezda het donderdag 6 oktober 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Ferencváros (4-1)

Het Europa League duel tussen Crvena Zvezda en Ferencváros is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 4-1 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 27 minuten. G. Kanga maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Crvena Zvezda vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Crvena Zvezda vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Mitrovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van Crvena Zvezda, waarmee A. Katai zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Crvena Zvezda geen gas terug, waardoor in de 60e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van G. Kanga. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 71e minuut wist K. Zachariassen namens Ferencváros de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lawrence Visser en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Crvena Zvezda.

LIVE Crvena Zvezda - Ferencváros 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor A. Dragovic Crvena Zvezda
27' Penalty Crvena Zvezda Penalty G. Kanga Crvena Zvezda 1-0
35' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt S. Mitrovic met assist van A. Pesic Crvena Zvezda 2-0
51' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt A. Katai met assist van M. Gobeljic Crvena Zvezda 3-0
54' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor S. Sanogo Crvena Zvezda
57' Wissel Ferencváros Wissel R. Mmaee voor F. Boli Ferencváros
57' Wissel Ferencváros Wissel B. Vecsei voor M. Besic Ferencváros
60' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt G. Kanga met assist van M. Ivanic Crvena Zvezda 4-0
62' Wissel Crvena Zvezda Wissel S. Srnic voor S. Sanogo Crvena Zvezda
62' Wissel Crvena Zvezda Wissel R. Pankov voor S. Mitrovic Crvena Zvezda
66' Wissel Ferencváros Wissel Marquinhos voor T. C. Nguen Ferencváros
67' Wissel Ferencváros Wissel A. Gojak voor A. Laidouni Ferencváros
71' Doelpunt Ferencváros Doelpunt K. Zachariassen met assist van H. Wingo Ferencváros 4-1
72' Wissel Crvena Zvezda Wissel V. Nikolic voor A. Dragovic Crvena Zvezda
72' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Motika voor A. Katai Crvena Zvezda
73' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor S. Mmaee Ferencváros
76' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Rodic Crvena Zvezda
77' Wissel Ferencváros Wissel L. Paszka voor E. Botka Ferencváros
79' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor M. Knoester Ferencváros
80' Wissel Crvena Zvezda Wissel I. Mustapha voor G. Kanga Crvena Zvezda
86' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor B. Vecsei Ferencváros
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Ferencváros
Opstellingen Crvena Zvezda - Ferencváros
De opstellingen van Crvena Zvezda en Ferencváros zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ferencváros zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Milos Milojevic
Coach Stanislav Cherchesov
Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Ferencváros

Crvena Zvezda en Ferencváros spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crvena Zvezda en Ferencváros elkaar treffen in de Europa League.

Winst Crvena Zvezda 0
Winst Ferencváros 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crvena Zvezda op een 4e positie staat, terwijl we Ferencváros terugvinden op de 1e plaats.