Nabeschouwing Dnipro-1 - AEK Larnaca (1-2) || Europa League 2022/2023

Donderdag 18 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Dnipro-1 het donderdag 18 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AEK Larnaca. De wedstrijd wordt gespeeld in Dnipro Arena in Dnipropetrovs'k.

Via de Dnipro-1 - AEK Larnaca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dnipro-1 - AEK Larnaca (1-2)

Het Europa League duel tussen Dnipro-1 en AEK Larnaca is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 1-2 overwinning voor AEK Larnaca. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door O. Altman, waarmee AEK Larnaca met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van O. Svatok zorgde ervoor dat AEK Larnaca op 0-2 kwam te staan in de 29e minuut. In de 90e minuut wist Dnipro-1 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via O. Svatok. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Dnipro-1 kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 95e minuut moest Dnipro-1 verder met een man minder, nadat E. Sarapiy een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tobias Stieler, waardoor AEK Larnaca een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Dnipro-1 - AEK Larnaca 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dnipro-1 - AEK Larnaca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt O. Altman met assist van N. Englezou AEK Larnaca 0-1
29' Eigen doelpunt AEK Larnaca Eigen doelpunt O. Svatok AEK Larnaca 0-2
46' Wissel Dnipro-1 Wissel A. Gromov voor I. Kogut Dnipro-1
58' Wissel AEK Larnaca Wissel J. Romo voor Rafa Lopes AEK Larnaca
59' Wissel AEK Larnaca Wissel I. Casado voor N. Englezou AEK Larnaca
61' Wissel Dnipro-1 Wissel O. Nazarenko voor E. Purita Dnipro-1
62' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Gustavo AEK Larnaca
63' Gele kaart Dnipro-1 Gele kaart voor E. Sarapiy Dnipro-1
66' Wissel AEK Larnaca Wissel B. Gama voor I. Faraj AEK Larnaca
86' Wissel AEK Larnaca Wissel I. Trickovski voor A. Gyurcso AEK Larnaca
86' Wissel AEK Larnaca Wissel R. Mamas voor Gustavo AEK Larnaca
90' Doelpunt Dnipro-1 Doelpunt O. Svatok met assist van O. Pikhalyonok Dnipro-1 1-2
93' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor I. Casado AEK Larnaca
95' Tweede gele kaart Dnipro-1 Tweede gele kaart voor E. Sarapiy Dnipro-1
Video hoogtepunten en samenvatting Dnipro-1 - AEK Larnaca
Opstellingen Dnipro-1 - AEK Larnaca
De opstellingen van Dnipro-1 en AEK Larnaca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dnipro-1 gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AEK Larnaca zal beginnen in een 4-2-1-3 opstelling.
Voorbeschouwing Dnipro-1 - AEK Larnaca

Dnipro-1 en AEK Larnaca spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Stieler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dnipro-1 en AEK Larnaca elkaar treffen in de Europa League.