Nabeschouwing Fenerbahçe - AEK Larnaca (2-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 6 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Fenerbahçe het donderdag 6 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen AEK Larnaca. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - AEK Larnaca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - AEK Larnaca (2-0)

Het Europa League duel tussen Fenerbahçe en AEK Larnaca is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door M. Batshuayi, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van R. Mamas zorgde ervoor dat Fenerbahçe op 2-0 kwam te staan in de 80e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe.

LIVE Fenerbahçe - AEK Larnaca 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - AEK Larnaca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor O. Sanjurjo AEK Larnaca
12' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor I. Faraj AEK Larnaca
26' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Batshuayi met assist van D. Rossi Fenerbahçe 1-0
39' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor B. Osayi-Samuel Fenerbahçe
39' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor O. Altman AEK Larnaca
47' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Lincoln Fenerbahçe
69' Wissel AEK Larnaca Wissel G. Naoum voor O. Sanjurjo AEK Larnaca
69' Wissel AEK Larnaca Wissel V. Olatunji voor O. Altman AEK Larnaca
72' Wissel Fenerbahçe Wissel I. C. Kahveci voor E. Mor Fenerbahçe
72' Wissel Fenerbahçe Wissel F. Kadioglu voor B. Osayi-Samuel Fenerbahçe
72' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Valencia voor Lincoln Fenerbahçe
80' Eigen doelpunt Fenerbahçe Eigen doelpunt R. Mamas D. Rossi Fenerbahçe 2-0
80' Wissel AEK Larnaca Wissel P. Pons voor Rafa Lopes AEK Larnaca
80' Wissel AEK Larnaca Wissel I. Trickovski voor Gustavo AEK Larnaca
87' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Aziz voor D. Rossi Fenerbahçe
87' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Guler voor M. Batshuayi Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - AEK Larnaca
Opstellingen Fenerbahçe - AEK Larnaca
De opstellingen van Fenerbahçe en AEK Larnaca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en AEK Larnaca zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Fenerbahçe - AEK Larnaca

Fenerbahçe en AEK Larnaca spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en AEK Larnaca elkaar treffen in de Europa League.

Winst Fenerbahçe 0
Winst AEK Larnaca 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 1e positie staat, terwijl we AEK Larnaca terugvinden op de 3e plaats.