Nabeschouwing Fenerbahçe - Austria Wien (4-1) || Europa League 2022/2023

Donderdag 25 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Fenerbahçe het donderdag 25 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Austria Wien (4-1)

Het Europa League duel tussen Fenerbahçe en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 4-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door I. Yuksek, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. C. Kahveci op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist Austria Wien de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Martins.

Na 70 minuten werd de voorsprong voor Fenerbahçe vergroot nadat I. C. Kahveci de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 79e minuut wist M. H. Yandas namens Fenerbahçe de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jesús Gil Manzano en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Fenerbahçe.

LIVE Fenerbahçe - Austria Wien 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt I. Yuksek Fenerbahçe 1-0
30' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Martins Austria Wien
44' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt I. C. Kahveci met assist van L. Peres Fenerbahçe 2-0
46' Doelpunt Austria Wien Doelpunt M. Martins met assist van D. Fitz Austria Wien 2-1
46' Wissel Austria Wien Wissel C. Keles voor M. Martins Austria Wien
46' Wissel Austria Wien Wissel J. Holland voor M. Braunoder Austria Wien
65' Wissel Austria Wien Wissel M. Djuricin voor A. Gruber Austria Wien
65' Wissel Austria Wien Wissel R. Vucic voor D. Fitz Austria Wien
70' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt I. C. Kahveci met assist van D. Rossi Fenerbahçe 3-1
77' Wissel Fenerbahçe Wissel M. H. Yandas voor M. Crespo Fenerbahçe
77' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Guler voor I. C. Kahveci Fenerbahçe
79' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. H. Yandas Fenerbahçe 4-1
80' Wissel Austria Wien Wissel D. Kreiker voor J. Handl Austria Wien
80' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Valencia voor S. Dursun Fenerbahçe
80' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Szalai voor L. Peres Fenerbahçe
82' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor D. Kreiker Austria Wien
85' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Mor voor D. Rossi Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Austria Wien
Opstellingen Fenerbahçe - Austria Wien
De opstellingen van Fenerbahçe en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.