Nabeschouwing Fenerbahçe - Rennes (3-3) || Europa League 2022/2023

Donderdag 27 oktober 2022 - 18:45 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Fenerbahçe het donderdag 27 oktober 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Rennes (3-3)

De Europa League 2022/2023 wedstrijd tussen Fenerbahçe en Rennes geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rennes kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Gouiri. Rennes vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Terrier op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van Rennes, waarmee A. Gouiri zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 42 minuten deed E. Valencia iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Fenerbahçe werd verkleind tot 1-3. In de 82e minuut kwam Fenerbahçe weer dichterbij, nadat M. Zajc de stand terug wist te brengen naar 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Fenerbahçe. In de 88e minuut was het E. Mor die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Novak Simović bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Fenerbahçe - Rennes 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor W. Arao Fenerbahçe
5' Doelpunt Rennes Doelpunt A. Gouiri met assist van A. Truffert Rennes 0-1
10' VAR: Afgekeurd doelpunt L. Majer Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel L. Majer Rennes
16' Doelpunt Rennes Doelpunt M. Terrier met assist van A. Gouiri Rennes 0-2
28' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor I. C. Kahveci Fenerbahçe
30' Doelpunt Rennes Doelpunt A. Gouiri met assist van B. Bourigeaud Rennes 0-3
42' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Valencia met assist van I. C. Kahveci Fenerbahçe 1-3
52' Wissel Rennes Wissel D. Alemdar voor S. Mandanda Rennes
61' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Alioski voor Gustavo Henrique Fenerbahçe
61' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Mor voor I. C. Kahveci Fenerbahçe
61' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Batshuayi voor Joao Pedro Fenerbahçe
61' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Zajc voor W. Arao Fenerbahçe
70' Wissel Rennes Wissel L. Assignon voor B. Bourigeaud Rennes
70' Wissel Rennes Wissel D. Doue voor L. Majer Rennes
73' Gele kaart Rennes Gele kaart voor D. Doue Rennes
78' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Guler voor Lincoln Fenerbahçe
82' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Zajc Fenerbahçe 2-3
84' Wissel Rennes Wissel K. Sulemana voor M. Terrier Rennes
84' Wissel Rennes Wissel A. Kalimuendo voor A. Gouiri Rennes
88' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Mor met assist van M. Crespo Fenerbahçe 3-3
92' Gele kaart Rennes Gele kaart voor C. Ugochukwu Rennes
94' Gele kaart Rennes Gele kaart voor H. Traore Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Rennes
Opstellingen Fenerbahçe - Rennes
De opstellingen van Fenerbahçe en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Bruno Génésio
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Rennes

Fenerbahçe en Rennes spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Novak Simović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Rennes in de Europa League vond plaats op 15 september 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Fenerbahçe 0
Winst Rennes 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 1e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 2e plaats.