Nabeschouwing Feyenoord - Lazio (1-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 3 november 2022 - 18:45 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Feyenoord het donderdag 3 november 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Lazio (1-0)

Het Europa League duel tussen Feyenoord en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Irfan Peljto geëindigd in een 1-0 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door S. Gimenez, waarmee Feyenoord met 1-0 de leiding nam. In de 96e minuut kreeg L. Romero van Lazio voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Lazio de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Irfan Peljto, waardoor Feyenoord de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Feyenoord - Lazio 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Lazzari Lazio
46' Wissel Feyenoord Wissel Q. Hartman voor M. Lopez Feyenoord
46' Wissel Lazio Wissel A. Marusic voor M. Lazzari Lazio
52' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Zaccagni Lazio
63' Wissel Lazio Wissel Pedro voor M. Zaccagni Lazio
63' Wissel Feyenoord Wissel S. Gimenez voor Danilo Feyenoord
64' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Gimenez met assist van Q. Hartman Feyenoord 1-0
67' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor M. Antonio Lazio
67' Wissel Lazio Wissel M. Vecino voor T. Basic Lazio
72' Wissel Feyenoord Wissel P. Walemark voor Igor Paixao Feyenoord
77' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Pedro Lazio
79' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Cancellieri Lazio
80' Wissel Lazio Wissel L. Romero voor M. Cancellieri Lazio
80' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Sarri Lazio
87' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor S. Gimenez Feyenoord
87' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Patric Lazio
87' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Q. Timber Feyenoord
87' Gele kaart Lazio Gele kaart voor A. Marusic Lazio
89' Gele kaart Lazio Gele kaart voor I. Provedel Lazio
92' Wissel Feyenoord Wissel M. Wieffer voor Q. Timber Feyenoord
96' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. Romero Lazio
96' Tweede gele kaart Lazio Tweede gele kaart voor L. Romero Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Lazio
Opstellingen Feyenoord - Lazio
De opstellingen van Feyenoord en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lazio zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Feyenoord - Lazio

Feyenoord en Lazio spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Irfan Peljto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Lazio in de Europa League vond plaats op 8 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 1 keer wist de ploeg van Feyenoord te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Feyenoord. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Feyenoord 0
Winst Lazio 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 3e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.