Nabeschouwing HJK - Maribor (1-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 11 augustus 2022 - 18:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt HJK het donderdag 11 augustus 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Maribor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolt Arena in Helsinki.

Via de HJK - Maribor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - Maribor (1-0)

Het Europa League duel tussen HJK en Maribor is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 1-0 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door S. Hostikka, waarmee HJK met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name HJK dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor HJK uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE HJK - Maribor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - Maribor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart HJK Gele kaart voor B. Radulovic HJK
14' Gele kaart Maribor Gele kaart voor J. Repas Maribor
21' Gele kaart Maribor Gele kaart voor N. Mitrovic Maribor
46' Wissel Maribor Wissel Z. Vipotnik voor R. Kronaveter Maribor
46' Wissel Maribor Wissel M. Lausic voor I. Brnic Maribor
54' Doelpunt HJK Doelpunt S. Hostikka met assist van L. Lingman HJK 1-0
57' Wissel HJK Wissel P. Soiri voor M. Abubakari HJK
57' Wissel HJK Wissel A. Tanaka voor S. Vaananen HJK
60' Wissel Maribor Wissel R. Sirk voor M. Bozic Maribor
70' Wissel HJK Wissel P. Hetemaj voor L. Lingman HJK
72' Wissel Maribor Wissel I. Guerrico voor A. Zinic Maribor
72' Wissel Maribor Wissel A. Antolin voor V. Vidakovic Maribor
84' Wissel HJK Wissel A. Olusanya voor S. Hostikka HJK
84' Wissel HJK Wissel C. Terho voor Murilo HJK
84' Gele kaart Maribor Gele kaart voor A. Antolin Maribor
90' Gele kaart Maribor Gele kaart voor S. Karic Maribor
92' Gele kaart HJK Gele kaart voor D. Browne HJK
Video hoogtepunten en samenvatting HJK - Maribor
Opstellingen HJK - Maribor
De opstellingen van HJK en Maribor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat HJK gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Maribor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.