Nabeschouwing HJK - Silkeborg (1-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 18 augustus 2022 - 18:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt HJK het donderdag 18 augustus 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Silkeborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolt Arena in Helsinki.

Via de HJK - Silkeborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - Silkeborg (1-0)

Het Europa League duel tussen HJK en Silkeborg is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 1-0 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Calisir in de 69e minuut, waardoor Silkeborg met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 80 minuten was het D. Browne die HJK op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro, waardoor HJK de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE HJK - Silkeborg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - Silkeborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Silkeborg Gele kaart voor A. Calisir Silkeborg
61' Gele kaart Silkeborg Gele kaart voor T. Salquist Silkeborg
62' Wissel HJK Wissel P. Hetemaj voor A. Tanaka HJK
69' Rode kaart Silkeborg Rode kaart voor A. Calisir Silkeborg
70' Wissel Silkeborg Wissel S. Tengstedt voor S. Jorgensen Silkeborg
71' Wissel Silkeborg Wissel J. Felix voor S. Thordarson Silkeborg
73' Wissel HJK Wissel B. Radulovic voor S. Hostikka HJK
74' Wissel HJK Wissel N. Boujellab voor S. Vaananen HJK
80' Doelpunt HJK Doelpunt D. Browne met assist van L. Lingman HJK 1-0
83' Gele kaart HJK Gele kaart voor B. Radulovic HJK
84' Wissel Silkeborg Wissel M. Kaalund voor A. F. Klynge Silkeborg
88' Wissel HJK Wissel A. Olusanya voor M. Abubakari HJK
91' Wissel Silkeborg Wissel P. Mattson voor M. Brink Silkeborg
92' Gele kaart HJK Gele kaart voor M. Tenho HJK
Video hoogtepunten en samenvatting HJK - Silkeborg
Opstellingen HJK - Silkeborg
De opstellingen van HJK en Silkeborg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat HJK gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Silkeborg zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing HJK - Silkeborg

HJK en Silkeborg spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat HJK en Silkeborg elkaar treffen in de Europa League.