Nabeschouwing Lazio - Sturm Graz (2-2) || Europa League 2022/2023

Donderdag 13 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Lazio het donderdag 13 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Sturm Graz (2-2)

De Europa League 2022/2023 wedstrijd tussen Lazio en Sturm Graz geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 45 minuten. C. Immobile maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Lazio vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 47e minuut kreeg M. Lazzari van Lazio voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Lazio de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte W. Boving namens Sturm Graz in de 56e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 71e minuut was het Lazio dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Pedro. Na 83 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat W. Boving de 2-2 maakte namens Sturm Graz.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Lazio - Sturm Graz 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor S. Ingolitsch Sturm Graz
27' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor O. Kiteishvili Sturm Graz
27' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Lazzari Lazio
44' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor D. Affengruber Sturm Graz
45' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio 1-0
47' Tweede gele kaart Lazio Tweede gele kaart voor M. Lazzari Lazio
47' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Gorenc Stankovic Sturm Graz
48' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Immobile Lazio
46' Wissel Lazio Wissel A. Marusic voor M. Zaccagni Lazio
46' Wissel Sturm Graz Wissel W. Boving voor E. Emegha Sturm Graz
56' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt W. Boving met assist van A. Prass Sturm Graz 1-1
57' Wissel Sturm Graz Wissel T. Horvat voor O. Kiteishvili Sturm Graz
57' Wissel Lazio Wissel S. Milinkovic-Savic voor T. Basic Lazio
57' Wissel Lazio Wissel M. Vecino voor D. Cataldi Lazio
57' Wissel Lazio Wissel Felipe Anderson voor Luis Alberto Lazio
71' Doelpunt Lazio Doelpunt Pedro met assist van Felipe Anderson Lazio 2-1
74' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor A. Prass Sturm Graz
79' Wissel Lazio Wissel M. Cancellieri voor C. Immobile Lazio
79' Wissel Sturm Graz Wissel I. Ljubic voor J. Gorenc Stankovic Sturm Graz
79' Wissel Sturm Graz Wissel M. Sarkaria voor S. Hierlander Sturm Graz
79' Wissel Sturm Graz Wissel J. Jantscher voor A. Ajeti Sturm Graz
83' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt W. Boving met assist van T. Horvat Sturm Graz 2-2
85' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor I. Ljubic Sturm Graz
88' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor G. Wuthrich Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Sturm Graz
Opstellingen Lazio - Sturm Graz
De opstellingen van Lazio en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Sturm Graz

Lazio en Sturm Graz spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sascha Stegemann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Sturm Graz in de Europa League vond plaats op 6 oktober 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Lazio 0
Winst Sturm Graz 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 3e positie staat, terwijl we Sturm Graz terugvinden op de 4e plaats.