Nabeschouwing Malmo FF - F91 Dudelange (3-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 4 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Malmo FF het donderdag 4 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen F91 Dudelange. De wedstrijd wordt gespeeld in Malmö Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - F91 Dudelange live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - F91 Dudelange (3-0)

Het Europa League duel tussen Malmo FF en F91 Dudelange is onder leiding van scheidsrechter Enea Jorgji geëindigd in een 3-0 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor C. Morren van F91 Dudelange. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 31e minuut het veld moest verlaten. Malmö FF kreeg via J. Berget in de 50e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Enea Jorgji de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. De eerste goal werd in de 54e minuut gemaakt door I. Kiese Thelin waardoor Malmö FF met 1-0 aan de leiding kwam.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte O. Toivonen de voorsprong door in de 81e minuut de 2-0 te scoren voor Malmö FF. In de 85e minuut volgde een derde treffer van Malmö FF, waarmee V. Birmančević zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Enea Jorgji, waardoor Malmo FF een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Malmo FF - F91 Dudelange 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - F91 Dudelange teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor C. Morren F91 Dudelange
29' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor M. Kirch F91 Dudelange
31' Tweede gele kaart F91 Dudelange Tweede gele kaart voor C. Morren F91 Dudelange
38' Wissel F91 Dudelange Wissel F. Bojić voor S. Hadji F91 Dudelange
42' Wissel F91 Dudelange Wissel E. Gashi voor S. Ouassiero F91 Dudelange
49' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor L. Fox F91 Dudelange
50' Penalty gemist Malmö FF Penalty gemist J. Berget Malmö FF
54' Doelpunt Malmö FF Doelpunt I. Kiese Thelin met assist van J. Ceesay Malmö FF 1-0
59' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor I. Kiese Thelin Malmö FF
63' Wissel F91 Dudelange Wissel Vova voor D. Sinani F91 Dudelange
63' Wissel F91 Dudelange Wissel C. Stumpf voor B. Frere F91 Dudelange
64' Wissel F91 Dudelange Wissel Ninte Junior voor J. Diouf F91 Dudelange
69' Wissel Malmö FF Wissel V. Birmančević voor J. Berget Malmö FF
76' Wissel Malmö FF Wissel E. Larsson voor M. Olsson Malmö FF
76' Wissel Malmö FF Wissel O. Toivonen voor I. Kiese Thelin Malmö FF
76' Wissel Malmö FF Wissel H. Larsson voor S. Peña Malmö FF
80' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor E. Rakip Malmö FF
81' Doelpunt Malmö FF Doelpunt O. Toivonen met assist van F. Beijmo Malmö FF 2-0
82' Wissel Malmö FF Wissel M. Turay voor J. Ceesay Malmö FF
85' Doelpunt Malmö FF Doelpunt V. Birmančević met assist van O. Toivonen Malmö FF 3-0
86' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor V. Birmančević Malmö FF
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - F91 Dudelange
Opstellingen Malmo FF - F91 Dudelange
De opstellingen van Malmo FF en F91 Dudelange zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en F91 Dudelange zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Milos Milojevic
Voorbeschouwing Malmo FF - F91 Dudelange

Malmo FF en F91 Dudelange spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Enea Jorgji en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Malmo FF en F91 Dudelange elkaar treffen in de Europa League.