Nabeschouwing Maribor - HJK (0-2) || Europa League 2022/2023

Donderdag 4 augustus 2022 - 20:15 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Maribor het donderdag 4 augustus 2022 om 20:15 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Ljudski vrt in Maribor.

Via de Maribor - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - HJK (0-2)

Het Europa League duel tussen Maribor en HJK is onder leiding van scheidsrechter Georgi Kabakov geëindigd in een 0-2 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door D. Browne, waarmee HJK met 0-1 de leiding nam. HJK vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Radulovic op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor HJK.

LIVE Maribor - HJK 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart HJK Gele kaart voor D. Browne HJK
38' Gele kaart HJK Gele kaart voor S. Vaananen HJK
46' Wissel HJK Wissel B. Radulovic voor A. Olusanya HJK
46' Wissel HJK Wissel A. Tanaka voor S. Vaananen HJK
47' Doelpunt HJK Doelpunt D. Browne met assist van S. Hostikka HJK 0-1
53' Gele kaart Maribor Gele kaart voor N. Mitrovic Maribor
53' Wissel HJK Wissel P. Soiri voor D. Browne HJK
60' Gele kaart HJK Gele kaart voor M. Abubakari HJK
64' Doelpunt HJK Doelpunt B. Radulovic met assist van Murilo HJK 0-2
65' Wissel Maribor Wissel M. Bozic voor I. Brnic Maribor
65' Wissel Maribor Wissel R. Kronaveter voor Z. Vipotnik Maribor
73' Wissel HJK Wissel J. Yli-Kokko voor L. Lingman HJK
76' Gele kaart Maribor Gele kaart voor J. Repas Maribor
76' Wissel Maribor Wissel S. Karic voor V. Vidakovic Maribor
76' Wissel Maribor Wissel M. Lausic voor A. Zinic Maribor
87' Wissel Maribor Wissel L. Bozickovic voor A. Antolin Maribor
87' Wissel HJK Wissel F. Serrarens voor M. Abubakari HJK
Video hoogtepunten en samenvatting Maribor - HJK
Opstellingen Maribor - HJK
De opstellingen van Maribor en HJK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maribor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en HJK zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.