Nabeschouwing Midtjylland - Sturm Graz (2-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 3 november 2022 - 18:45 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Midtjylland het donderdag 3 november 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in MCH Arena in Herning.

Via de Midtjylland - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland - Sturm Graz (2-0)

Het Europa League duel tussen Midtjylland en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Matej Jug geëindigd in een 2-0 overwinning voor Midtjylland. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door A. Dreyer, waarmee Midtjylland met 1-0 de leiding nam. Midtjylland vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Dreyer op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Midtjylland.

LIVE Midtjylland - Sturm Graz 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Midtjylland Doelpunt A. Dreyer met assist van G. Isaksen Midtjylland 1-0
28' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor Evander Midtjylland
30' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor O. Kiteishvili Sturm Graz
33' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor A. Dante Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel E. Emegha voor W. Boving Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel D. Schnegg voor A. Dante Sturm Graz
56' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor D. Schnegg Sturm Graz
66' Wissel Midtjylland Wissel V. Byskov voor E. Chilufya Midtjylland
66' Wissel Midtjylland Wissel N. Dyhr voor Paulinho Midtjylland
66' Wissel Midtjylland Wissel O. Sorensen voor Evander Midtjylland
72' Doelpunt Midtjylland Doelpunt A. Dreyer met assist van G. Isaksen Midtjylland 2-0
74' Wissel Sturm Graz Wissel J. Jantscher voor A. Ajeti Sturm Graz
80' Wissel Sturm Graz Wissel M. Sarkaria voor O. Kiteishvili Sturm Graz
80' Wissel Sturm Graz Wissel A. Borkovic voor D. Affengruber Sturm Graz
88' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor E. Sviatchenko Midtjylland
88' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor E. Emegha Sturm Graz
89' Wissel Midtjylland Wissel Juninho voor E. Sviatchenko Midtjylland
91' Wissel Midtjylland Wissel G. Christensen voor A. Dreyer Midtjylland
94' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor K. Olsson Midtjylland
Video hoogtepunten en samenvatting Midtjylland - Sturm Graz
Opstellingen Midtjylland - Sturm Graz
De opstellingen van Midtjylland en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Midtjylland gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Midtjylland - Sturm Graz

Midtjylland en Sturm Graz spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matej Jug en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Midtjylland en Sturm Graz in de Europa League vond plaats op 8 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sturm Graz. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sturm Graz favoriet. 1 keer wist de ploeg van Midtjylland te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Midtjylland. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Midtjylland 0
Winst Sturm Graz 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Midtjylland op een 4e positie staat, terwijl we Sturm Graz terugvinden op de 2e plaats.