Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Slovan Bratislava (1-1) || Europa League 2022/2023

Donderdag 4 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Olympiakos Piraeus het donderdag 4 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Slovan Bratislava (1-1)

De Europa League 2022/2023 wedstrijd tussen Olympiakos Piraeus en Slovan Bratislava geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door A. Green, waarmee Slovan Bratislava met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Olympiakos Piraeus het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 87e minuut was het namelijk Y. El Arabi die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Olympiakos Piraeus - Slovan Bratislava 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel L. Randjelovic voor P. Zinckernagel Olympiakos Piraeus
58' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Y. MVila Olympiakos Piraeus
63' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt A. Green Slovan Bratislava 0-1
69' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Y. El Arabi voor Tiquinho Soares Olympiakos Piraeus
69' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Valbuena voor M. Camara Olympiakos Piraeus
69' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor G. Masouras Olympiakos Piraeus
73' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor G. Kashia Slovan Bratislava
79' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel G. Rodrigues voor G. Masouras Olympiakos Piraeus
82' Wissel Slovan Bratislava Wissel E. Ramirez voor T. Barseghyan Slovan Bratislava
85' Wissel Slovan Bratislava Wissel J. Medvedev voor J. Zmrhal Slovan Bratislava
87' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Y. El Arabi Olympiakos Piraeus 1-1
92' Wissel Slovan Bratislava Wissel U. Agbo voor J. Kucka Slovan Bratislava
92' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Cavric voor G. Chakvetadze Slovan Bratislava
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Slovan Bratislava
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Slovan Bratislava
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en Slovan Bratislava zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Slovan Bratislava zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.