Nabeschouwing Omonia Nicosia - Gent (2-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 25 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Omonia Nicosia het donderdag 25 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de Omonia Nicosia - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Omonia Nicosia - Gent (2-0)

Het Europa League duel tussen Omonia Nicosia en Gent is onder leiding van scheidsrechter Georgi Kabakov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Omonia Nicosia. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door A. Kakoullis, waarmee Omonia Nicosia met 1-0 de leiding nam. Omonia Nicosia vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Charalampous op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Omonia Nicosia.

LIVE Omonia Nicosia - Gent 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Omonia Nicosia - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt A. Kakoullis met assist van Bruno Omonia Nicosia 1-0
36' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt C. Charalampous met assist van A. Kakoullis Omonia Nicosia 2-0
63' Wissel Gent Wissel D. Lemajic voor L. Depoitre Gent
64' Wissel Gent Wissel A. Hjulsager voor V. Odjidja-Ofoe Gent
67' Wissel Omonia Nicosia Wissel R. Bezus voor C. Charalampous Omonia Nicosia
67' Wissel Omonia Nicosia Wissel B. Barker voor Bruno Omonia Nicosia
73' Wissel Gent Wissel S. Marreh voor Hong Hyun-Seok Gent
73' Wissel Gent Wissel J. P. Hauge voor S. Kums Gent
79' Gele kaart Gent Gele kaart voor J. Torunarigha Gent
79' Wissel Omonia Nicosia Wissel P. Zachariou voor A. Kakoullis Omonia Nicosia
79' Wissel Omonia Nicosia Wissel F. Papoulis voor M. Diskerud Omonia Nicosia
84' Wissel Gent Wissel A. Hanche-Olsen voor J. Okumu Gent
86' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor P. Zachariou Omonia Nicosia
94' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor A. Matthews Omonia Nicosia
94' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Marreh Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Omonia Nicosia - Gent
Opstellingen Omonia Nicosia - Gent
De opstellingen van Omonia Nicosia en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Omonia Nicosia gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Gent zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Omonia Nicosia - Gent

Omonia Nicosia en Gent spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Georgi Kabakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Omonia Nicosia en Gent in de Europa League vond plaats op 18 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Omonia Nicosia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Omonia Nicosia favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Gent slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.