Nabeschouwing PSV - Bodø / Glimt (1-1) || Europa League 2022/2023

Donderdag 8 september 2022 - 18:45 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt PSV het donderdag 8 september 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Bodø / Glimt. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Bodø / Glimt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Bodø / Glimt (1-1)

De Europa League 2022/2023 wedstrijd tussen PSV en Bodø / Glimt geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door A. Gronbaek, waarmee Bodø / Glimt met 0-1 de leiding nam. PSV kwam na 63 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Gakpo, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE PSV - Bodø / Glimt 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Bodø / Glimt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt A. Gronbaek met assist van P. Berg Bodø / Glimt 0-1
48' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor P. Berg Bodø / Glimt
57' Gele kaart PSV Gele kaart voor C. Gakpo PSV
58' Wissel Bodø / Glimt Wissel L. Salvesen voor R. Espejord Bodø / Glimt
62' Wissel PSV Wissel Savio voor I. Saibari PSV
62' Wissel PSV Wissel A. El-Ghazi voor Y. Vertessen PSV
63' Doelpunt PSV Doelpunt C. Gakpo met assist van A. El-Ghazi PSV 1-1
70' Wissel Bodø / Glimt Wissel I. H. Amundsen voor M. Lode Bodø / Glimt
74' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor I. H. Amundsen Bodø / Glimt
91' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor N. Haikin Bodø / Glimt
94' Gele kaart PSV Gele kaart voor X. Simons PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Bodø / Glimt
Opstellingen PSV - Bodø / Glimt
De opstellingen van PSV en Bodø / Glimt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bodø / Glimt zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Kjetil Knutsen
Voorbeschouwing PSV - Bodø / Glimt

PSV en Bodø / Glimt spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Georgi Kabakov en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat PSV en Bodø / Glimt elkaar treffen in de Europa League.