Nabeschouwing Pyunik - Sheriff (0-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 18 augustus 2022 - 19:00 uur



In de Europa League 2022/2023 neemt Pyunik het donderdag 18 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Pyunik - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pyunik - Sheriff (0-0)

De Europa League 2022/2023 wedstrijd tussen Pyunik en Sheriff geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Pyunik en Sheriff gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Pyunik - Sheriff
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
6
6
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
92
104
Gevaarlijke aanvallen
62
79
Corners
4
3
Wissels
4
2
LIVE Pyunik - Sheriff 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pyunik - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Renan Guedes Sheriff
44' Wissel Pyunik Wissel M. Kovalenko voor Z. Gajic Pyunik
51' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor A. Bratkov Pyunik
61' Wissel Pyunik Wissel R. Zambrano voor H. Harutyunyan Pyunik
61' Wissel Pyunik Wissel M. Radeski voor Y. Otubanjo Pyunik
72' Wissel Sheriff Wissel I. B. Atiemwen voor A. Ouattara Sheriff
73' Wissel Pyunik Wissel U. Nenadovic voor L. Juricic Pyunik
84' Wissel Sheriff Wissel M. Salifu voor M. Diop Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting Pyunik - Sheriff
Opstellingen Pyunik - Sheriff
De opstellingen van Pyunik en Sheriff zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pyunik gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sheriff zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Stjepan Tomas
Voorbeschouwing Pyunik - Sheriff

Pyunik en Sheriff spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Pyunik en Sheriff elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Pyunik 0
Winst Sheriff 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Pyunik - Sheriff Opstelling Pyunik Opstelling Sheriff Live Pyunik - Sheriff Live Pyunik - Sheriff kijken Pyunik - Sheriff kijken Live Pyunik - Sheriff stream Pyunik - Sheriff Fox Sports Nabeschouwing Pyunik - Sheriff Uitslag Pyunik - Sheriff Statistieken Pyunik - Sheriff Europa League 2022/2023 Pyunik - Sheriff wedden Pyunik - Sheriff gokken Pyunik - Sheriff Unibet