Nabeschouwing Sevilla - Roma (1-1) (4-1 na strafschoppen) || Europa League 2022/2023

Woensdag 31 mei 2023 - 21:00 uur



In de Europa League 2022/2023 neemt Sevilla het woensdag 31 mei 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Aréna in Budapest.

Via de Sevilla - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Roma (1-1) (4-1 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen Sevilla en Roma is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een overwinning voor Sevilla. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Sevilla het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-1 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Roma
Goals
1
1
LIVE Sevilla - Roma 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Roma
Opstellingen Sevilla - Roma

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sevilla - Roma

Sevilla en Roma spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Roma in de Europa League vond plaats op 6 augustus 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Roma slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sevilla 1
Winst Roma 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sevilla - Roma Opstelling Sevilla Opstelling Roma Live Sevilla - Roma Live Sevilla - Roma kijken Sevilla - Roma kijken Live Sevilla - Roma stream Sevilla - Roma Fox Sports Nabeschouwing Sevilla - Roma Uitslag Sevilla - Roma Statistieken Sevilla - Roma Europa League 2022/2023 Sevilla - Roma wedden Sevilla - Roma gokken Sevilla - Roma Unibet