Nabeschouwing Shamrock Rovers - Shkupi (3-1) || Europa League 2022/2023

Donderdag 4 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Shamrock Rovers het donderdag 4 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Shkupi. De wedstrijd wordt gespeeld in Tallaght Stadium in Dublin.

Via de Shamrock Rovers - Shkupi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shamrock Rovers - Shkupi (3-1)

Het Europa League duel tussen Shamrock Rovers en Shkupi is onder leiding van scheidsrechter Bartosz Frankowski geëindigd in een 3-1 overwinning voor Shamrock Rovers. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 13 minuten. G. Burke maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Shamrock Rovers vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Shamrock Rovers vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Watts op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut wist Shkupi de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Queven.

In de 84e minuut moest Shkupi verder met een man minder, nadat W. Hamidi een tweede gele kaart kreeg. Na 97 minuten werd de voorsprong voor Shamrock Rovers vergroot nadat G. ONeill de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Shamrock Rovers.

LIVE Shamrock Rovers - Shkupi 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shamrock Rovers - Shkupi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Penalty Shamrock Rovers Penalty G. Burke Shamrock Rovers 1-0
21' Gele kaart Shkupi Gele kaart voor R. Cephas Shkupi
29' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt D. Watts met assist van R. Gaffney Shamrock Rovers 2-0
30' Gele kaart Shkupi Gele kaart voor W. Hamidi Shkupi
31' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor L. Grace Shamrock Rovers
31' Gele kaart Shkupi Gele kaart voor A. Diene Shkupi
44' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor G. ONeill Shamrock Rovers
46' Wissel Shkupi Wissel V. Brdarovski voor B. Demiri Shkupi
53' Gele kaart Shkupi Gele kaart voor V. Brdarovski Shkupi
55' Wissel Shamrock Rovers Wissel A. Greene voor G. Burke Shamrock Rovers
62' Wissel Shamrock Rovers Wissel R. Towell voor C. McCann Shamrock Rovers
64' Wissel Shkupi Wissel K. Trapanovski voor R. Cephas Shkupi
64' Wissel Shkupi Wissel P. Gorgiev voor S. Adetunji Shkupi
65' Wissel Shkupi Wissel A. Adem voor F. Alvarez Shkupi
73' Wissel Shamrock Rovers Wissel S. Kavanagh voor D. Watts Shamrock Rovers
73' Wissel Shamrock Rovers Wissel A. Emakhu voor R. Gaffney Shamrock Rovers
73' Wissel Shamrock Rovers Wissel N. Farrugia voor R. Finn Shamrock Rovers
76' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor A. Lyons Shamrock Rovers
77' Doelpunt Shkupi Doelpunt Queven met assist van K. Trapanovski Shkupi 2-1
78' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor A. Greene Shamrock Rovers
84' Tweede gele kaart Shkupi Tweede gele kaart voor W. Hamidi Shkupi
91' Wissel Shkupi Wissel X. Abdulla voor Queven Shkupi
97' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt G. ONeill Shamrock Rovers 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Shamrock Rovers - Shkupi
Opstellingen Shamrock Rovers - Shkupi
De opstellingen van Shamrock Rovers en Shkupi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shamrock Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Shkupi zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.