Nabeschouwing Sturm Graz - Lazio (0-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 6 oktober 2022 - 18:45 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Sturm Graz het donderdag 6 oktober 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Lazio (0-0)

De Europa League 2022/2023 wedstrijd tussen Sturm Graz en Lazio geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Gazibegovic van Sturm Graz. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 82e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Lazio, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Lazio kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Benoît Bastien niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sturm Graz - Lazio 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor C. Ilzer Sturm Graz
25' Gele kaart Lazio Gele kaart voor D. Cataldi Lazio
34' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor S. Hierlander Sturm Graz
35' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Gazibegovic Sturm Graz
46' Wissel Lazio Wissel M. Zaccagni voor Felipe Anderson Lazio
46' Wissel Lazio Wissel M. Lazzari voor A. Marusic Lazio
63' Wissel Lazio Wissel M. Vecino voor S. Milinkovic-Savic Lazio
69' Wissel Sturm Graz Wissel O. Kiteishvili voor T. Horvat Sturm Graz
70' Wissel Sturm Graz Wissel M. Fuseini voor W. Boving Sturm Graz
72' Wissel Lazio Wissel M. Cancellieri voor Pedro Lazio
74' Wissel Lazio Wissel Patric voor M. Gila Lazio
75' Wissel Sturm Graz Wissel I. Ljubic voor S. Hierlander Sturm Graz
76' Wissel Sturm Graz Wissel M. Sarkaria voor A. Ajeti Sturm Graz
80' VAR: Afgekeurd doelpunt C. Immobile Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel C. Immobile Lazio
82' Tweede gele kaart Sturm Graz Tweede gele kaart voor J. Gazibegovic Sturm Graz
84' Wissel Sturm Graz Wissel A. Borkovic voor A. Prass Sturm Graz
88' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Patric Lazio
90' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Siebenhandl Sturm Graz
95' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor O. Kiteishvili Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Lazio
Opstellingen Sturm Graz - Lazio
De opstellingen van Sturm Graz en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Lazio zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sturm Graz - Lazio

Sturm Graz en Lazio spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sturm Graz en Lazio elkaar treffen in de Europa League.

Winst Sturm Graz 0
Winst Lazio 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sturm Graz op een 4e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 3e plaats.