Nabeschouwing BATE - Sheriff (2-2) || Europa League 2023/2024

Donderdag 17 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Europa League 2023/2024 neemt BATE het donderdag 17 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Borisov Arena in Borisov.

Via de BATE - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - Sheriff (2-2)

De Europa League 2023/2024 wedstrijd tussen BATE en Sheriff geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken BATE - Sheriff
Goals
2
2
LIVE BATE - Sheriff 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting BATE - Sheriff
Opstellingen BATE - Sheriff

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing BATE - Sheriff

BATE en Sheriff spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tamás Bognár en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen BATE en Sheriff in de Europa League vond plaats op 10 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheriff. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is BATE favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Sheriff slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst BATE 2
Winst Sheriff 1
Gelijkspel 0
Totaal 3

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
BATE - Sheriff Opstelling BATE Opstelling Sheriff Live BATE - Sheriff Live BATE - Sheriff kijken BATE - Sheriff kijken Live BATE - Sheriff stream BATE - Sheriff Fox Sports Nabeschouwing BATE - Sheriff Uitslag BATE - Sheriff Statistieken BATE - Sheriff Europa League 2023/2024 BATE - Sheriff wedden BATE - Sheriff gokken BATE - Sheriff Unibet