Nabeschouwing Breidablik - Zrinjski (1-0) || Europa League 2023/2024

Donderdag 17 augustus 2023 - 19:30 uurIn de Europa League 2023/2024 neemt Breidablik het donderdag 17 augustus 2023 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Zrinjski. De wedstrijd wordt gespeeld in Kópavogsvöllur in Kopavogur.

Via de Breidablik - Zrinjski live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Breidablik - Zrinjski (1-0)

Het Europa League duel tussen Breidablik en Zrinjski is onder leiding van scheidsrechter Anastasios Papapetrou geëindigd in een 1-0 overwinning voor Breidablik. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Breidablik - Zrinjski
Goals
1
0
LIVE Breidablik - Zrinjski 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Breidablik - Zrinjski teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Breidablik - Zrinjski
Opstellingen Breidablik - Zrinjski

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Breidablik - Zrinjski

Breidablik en Zrinjski spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anastasios Papapetrou en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Breidablik en Zrinjski in de Europa League vond plaats op 10 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zrinjski. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Zrinjski favoriet. 1 keer wist de ploeg van Breidablik te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Breidablik. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Breidablik 0
Winst Zrinjski 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Breidablik - Zrinjski Opstelling Breidablik Opstelling Zrinjski Live Breidablik - Zrinjski Live Breidablik - Zrinjski kijken Breidablik - Zrinjski kijken Live Breidablik - Zrinjski stream Breidablik - Zrinjski Fox Sports Nabeschouwing Breidablik - Zrinjski Uitslag Breidablik - Zrinjski Statistieken Breidablik - Zrinjski Europa League 2023/2024 Breidablik - Zrinjski wedden Breidablik - Zrinjski gokken Breidablik - Zrinjski Unibet