Nabeschouwing Freiburg - Olympiakos Piraeus (5-0) || Europa League 2023/2024

Donderdag 30 november 2023 - 18:45 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Freiburg het donderdag 30 november 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Olympiakos Piraeus (5-0)

Het Europa League duel tussen Freiburg en Olympiakos Piraeus is onder leiding van scheidsrechter Irfan Peljto geëindigd in een 5-0 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. SC Freiburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Michael Gregoritsch. SC Freiburg vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Michael Gregoritsch op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van SC Freiburg, waarmee Michael Gregoritsch zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam SC Freiburg geen gas terug, waardoor in de 42e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Kiliann Sildillia. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor SC Freiburg. Deze werd gescoord door Ritsu Doan in de 77e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Irfan Peljto en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Freiburg.

LIVE Freiburg - Olympiakos Piraeus 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Michael Gregoritsch met assist van Maximilian Eggestein SC Freiburg 1-0
8' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Michael Gregoritsch met assist van Ritsu Doan SC Freiburg 2-0
34' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Santiago Hezze Olympiakos Piraeus
36' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Michael Gregoritsch met assist van Jordy Makengo SC Freiburg 3-0
42' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Kiliann Sildillia met assist van Michael Gregoritsch SC Freiburg 4-0
46' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Vicente Iborra voor Sotiris Alexandropoulos Olympiakos Piraeus
50' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Georgios Masouras voor Daniel Podence Olympiakos Piraeus
57' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Panagiotis Retsos Olympiakos Piraeus
66' Wissel SC Freiburg Wissel Manuel Gulde voor Philipp Lienhart SC Freiburg
66' Wissel SC Freiburg Wissel Merlin Röhl voor Michael Gregoritsch SC Freiburg
67' Wissel SC Freiburg Wissel Chukwubuike Adamu voor Lucas Höler SC Freiburg
77' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Ritsu Doan SC Freiburg 5-0
78' Wissel SC Freiburg Wissel Roland Sallai  voor Nicolas Höfler SC Freiburg
78' Wissel SC Freiburg Wissel Noah Weißhaupt voor Vincenzo Grifo SC Freiburg
82' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Vicente Iborra Olympiakos Piraeus
83' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel João Carvalho voor Santiago Hezze Olympiakos Piraeus
84' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Quini voor Rodinei Olympiakos Piraeus
84' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Youssef El Arabi voor Ayoub El Kaabi Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Freiburg - Olympiakos Piraeus
De opstellingen van Freiburg en Olympiakos Piraeus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Olympiakos Piraeus zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.