Nabeschouwing Häcken - Molde (1-3) || Europa League 2023/2024

Donderdag 9 november 2023 - 21:00 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Häcken het donderdag 9 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Molde. De wedstrijd wordt gespeeld in Bravida Arena in Gothenburg.

Via de Häcken - Molde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Häcken - Molde (1-3)

Het Europa League duel tussen Häcken en Molde is onder leiding van scheidsrechter Don Robertson geëindigd in een 1-3 overwinning voor Molde. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Fredrik Gulbrandsen, waarmee Molde met 0-1 de leiding nam. Molde vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kristian Eriksen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut wist Häcken de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Srđan Hrstić.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Molde vergroot nadat Kristian Eriksen de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Molde.

LIVE Häcken - Molde 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Häcken - Molde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Molde Doelpunt Fredrik Gulbrandsen met assist van Magnus Eikrem Molde 0-1
24' Doelpunt Molde Doelpunt Kristian Eriksen met assist van Martin Ellingsen Molde 0-2
46' Wissel Häcken Wissel Ishaq Abdulrazak voor J. Hammar Häcken
46' Wissel Molde Wissel Eirik Hestad voor Kristoffer Haugen Molde
51' Gele kaart Häcken Gele kaart voor R. Amané Häcken
52' R. Amané Häcken
62' Wissel Häcken Wissel P. Dahbo voor R. Amané Häcken
62' Wissel Häcken Wissel Srđan Hrstić voor A. Layouni Häcken
65' Doelpunt Häcken Doelpunt Srđan Hrstić met assist van T. Totland Häcken 1-2
67' Wissel Molde Wissel Veton Berisha voor Magnus Eikrem Molde
83' Wissel Molde Wissel Eric Kitolano voor Fredrik Gulbrandsen Molde
86' Doelpunt Molde Doelpunt Kristian Eriksen met assist van Veton Berisha Molde 1-3
87' Wissel Häcken Wissel J. Dembe voor Edward Chilufya Häcken
89' Wissel Molde Wissel Magnus Grødem voor Marcus Andre Kaasa Molde
94' Gele kaart Häcken Gele kaart voor Samuel Gustafson Häcken
Video hoogtepunten en samenvatting Häcken - Molde
Opstellingen Häcken - Molde
De opstellingen van Häcken en Molde zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Häcken gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Molde zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Coach Per-Mathias Høgmo
Voorbeschouwing Häcken - Molde

Häcken en Molde spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Don Robertson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Häcken en Molde in de Europa League vond plaats op 26 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Molde. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Molde favoriet. 1 keer wist de ploeg van Häcken te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Häcken. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Häcken 0
Winst Molde 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Häcken op een 4e positie staat, terwijl we Molde terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.