Nabeschouwing Lens - Freiburg (0-0) || Europa League 2023/2024

Donderdag 15 februari 2024 - 21:00 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Lens het donderdag 15 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Lens - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lens - Freiburg (0-0)

De Europa League 2023/2024 wedstrijd tussen Lens en Freiburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Lens en Freiburg gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Freiburg kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bartosz Frankowski niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Lens - Freiburg 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lens - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Lens Gele kaart voor Jonathan Gradit Lens
42' Gele kaart Lens Gele kaart voor Kevin Danso Lens
63' Wissel Lens Wissel Jhoanner Chávez voor Ruben Aguilar Lens
63' Wissel Lens Wissel Salis Abdul Samed  voor Andy Diouf Lens
70' VAR: Afgekeurd doelpunt Massadio Haidara Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Massadio Haidara Lens
72' Wissel Lens Wissel Angelo Fulgini voor David da Costa Lens
72' Wissel Lens Wissel Wesley Saïd voor Elye Wahi Lens
79' Wissel SC Freiburg Wissel Vincenzo Grifo voor Merlin Röhl SC Freiburg
81' Gele kaart Lens Gele kaart voor Wesley Saïd Lens
86' Wissel SC Freiburg Wissel Michael Gregoritsch voor Lucas Höler SC Freiburg
86' Wissel SC Freiburg Wissel Maximilian Philipp voor Roland Sallai  SC Freiburg
89' Wissel Lens Wissel Abdukodir Khusanov voor Massadio Haidara Lens
90' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Maximilian Philipp SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Lens - Freiburg
Opstellingen Lens - Freiburg
De opstellingen van Lens en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lens gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Freiburg zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.