Nabeschouwing Ludogorets - Ajax (1-4) || Europa League 2023/2024

Donderdag 24 augustus 2023 - 20:00 uur



In de Europa League 2023/2024 neemt Ludogorets het donderdag 24 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Huvepharma Arena (Razgrad) in Razgrad.

Via de Ludogorets - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Ajax (1-4)

Het Europa League duel tussen Ludogorets en Ajax is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 1-4 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Ludogorets - Ajax
Goals
1
4
LIVE Ludogorets - Ajax 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - Ajax
Opstellingen Ludogorets - Ajax

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ludogorets - Ajax

Ludogorets en Ajax spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ludogorets en Ajax elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Ludogorets 0
Winst Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ludogorets - Ajax Opstelling Ludogorets Opstelling Ajax Live Ludogorets - Ajax Live Ludogorets - Ajax kijken Ludogorets - Ajax kijken Live Ludogorets - Ajax stream Ludogorets - Ajax Fox Sports Nabeschouwing Ludogorets - Ajax Uitslag Ludogorets - Ajax Statistieken Ludogorets - Ajax Europa League 2023/2024 Ludogorets - Ajax wedden Ludogorets - Ajax gokken Ludogorets - Ajax Unibet