Nabeschouwing Milan - Roma (0-1) || Europa League 2023/2024

Donderdag 11 april 2024 - 21:00 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Milan het donderdag 11 april 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Roma (0-1)

Het Europa League duel tussen Milan en Roma is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 17e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van Stefano Pioli. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Clément Turpin niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Milan - Roma 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Milan Gele kaart voor Gianluca Mancini Paulo Dybala  Milan 0-1
17' Doelpunt Roma Doelpunt Stefano Pioli Roma
33' Gele kaart Milan Gele kaart voor Christian Pulisic  Milan
38' Gele kaart Roma Gele kaart voor Bryan Cristante Roma
59' Wissel Milan Wissel Yacine Adli voor Ismaël Bennacer  Milan
63' Gele kaart Milan Gele kaart voor Yacine Adli Milan
73' Gele kaart Milan Gele kaart voor Ruben Loftus-Cheek Milan
78' Wissel Milan Wissel Samuel Chukwueze voor Christian Pulisic  Milan
78' Wissel Milan Wissel Noah Okafor voor Rafael Leão Milan
81' Wissel Roma Wissel Tammy Abraham voor Paulo Dybala  Roma
89' Wissel Roma Wissel Houssem Aouar voor Lorenzo Pellegrini Roma
89' Wissel Roma Wissel Edoardo Bove voor Leandro Paredes Roma
92' Wissel Roma Wissel Diego Llorente voor Romelu Lukaku   Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Roma
Opstellingen Milan - Roma
De opstellingen van Milan en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Roma zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Roma

Milan en Roma spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Milan en Roma elkaar treffen in de Europa League.