Nabeschouwing Molde - Qarabağ (2-2) || Europa League 2023/2024

Donderdag 30 november 2023 - 21:00 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Molde het donderdag 30 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Aker Stadion in Molde.

Via de Molde - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - Qarabağ (2-2)

De Europa League 2023/2024 wedstrijd tussen Molde en Qarabağ geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Juninho Vieira, waarmee Qarabağ met 0-1 de leiding nam. Molde kwam in de 82e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Kristian Eriksen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette Kristian Eriksen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Molde de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 89e minuut scoorde Qarabağ via Hamidou Keyta, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erik Lambrechts, waardoor een 2-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Molde - Qarabağ 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Juninho Vieira met assist van Marko Jankovic Qarabağ 0-1
36' Gele kaart Molde Gele kaart voor Magnus Grødem Molde
43' Gele kaart Molde Gele kaart voor Mathias Løvik Molde
58' Wissel Molde Wissel Niklas Odegard voor Magnus Grødem Molde
60' Wissel Qarabağ Wissel Redon Xhixha voor Juninho Vieira Qarabağ
61' Gele kaart Molde Gele kaart voor Magnus Eikrem Molde
66' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Patrick Andrade Qarabağ
69' Wissel Molde Wissel Eric Kitolano voor Veton Berisha Molde
76' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Kevin Medina Qarabağ
77' Wissel Qarabağ Wissel Toral Bayramov voor Yassine Benzia Qarabağ
78' Wissel Qarabağ Wissel Bədavi Huseynov voor Kevin Medina Qarabağ
82' Doelpunt Molde Doelpunt Kristian Eriksen met assist van Kristoffer Haugen Molde 1-1
87' Doelpunt Molde Doelpunt Kristian Eriksen met assist van Emil Breivik Molde 2-1
89' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Hamidou Keyta met assist van Leandro Andrade Qarabağ
95' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Bahlul Mustafazada Elvin Cafarquliyev Qarabağ 2-2
97' Wissel Qarabağ Wissel Redon Xhixha voor Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Molde - Qarabağ
Opstellingen Molde - Qarabağ
De opstellingen van Molde en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Molde gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Molde - Qarabağ

Molde en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Molde en Qarabağ in de Europa League vond plaats op 21 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Qarabağ. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Qarabağ favoriet. 1 keer wist de ploeg van Molde te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Molde. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Molde 0
Winst Qarabağ 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Molde op een 2e positie staat, terwijl we Qarabağ terugvinden op de 3e plaats.