Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Bačka Topola (5-2) || Europa League 2023/2024

Donderdag 14 december 2023 - 21:00 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Olympiakos Piraeus het donderdag 14 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bačka Topola. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Bačka Topola live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Bačka Topola (5-2)

Het Europa League duel tussen Olympiakos Piraeus en Bačka Topola is onder leiding van scheidsrechter Morten Krogh geëindigd in een 5-2 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Ayoub El Kaabi, waarmee Olympiakos Piraeus met 1-0 de leiding nam. Olympiakos Piraeus vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Daniel Podence op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Olympiakos Piraeus, waarmee Daniel Podence zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 46 minuten was het Veljko Ilić die de bal in eigen doel werkte, waardoor Olympiakos Piraeus op 4-0 kwam te staan. Na 48 minuten wist Bačka Topola eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van Ifet Đakovac bracht het de achterstand terug tot 4-1. In de 60e minuut was het Aleksandar Ćirković van Bačka Topola wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Na 60 minuten moest Bačka Topola speler Nikola Kuveljić het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Bačka Topola de wedstrijd uit moest spelen met een man minder. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Youssef El Arabi van Olympiakos Piraeus die daarmee in de 67e minuut de eindstand bepaalde: 5-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Morten Krogh en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van Olympiakos Piraeus.

LIVE Olympiakos Piraeus - Bačka Topola 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Bačka Topola teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Ayoub El Kaabi met assist van Rodinei Olympiakos Piraeus 1-0
30' Gele kaart Bačka Topola Gele kaart voor Nikola Kuveljić Bačka Topola
40' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Daniel Podence met assist van Konstantinos Fortounis  Olympiakos Piraeus 2-0
42' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Daniel Podence met assist van Konstantinos Fortounis  Olympiakos Piraeus 3-0
46' Eigen doelpunt Olympiakos Piraeus Eigen doelpunt Veljko Ilić Panagiotis Retsos Olympiakos Piraeus 4-0
48' Doelpunt Bačka Topola Doelpunt Ifet Đakovac Bačka Topola 4-1
50' Gele kaart Bačka Topola Gele kaart voor Milan Radin Bačka Topola
55' Wissel Bačka Topola Wissel Marko Rakonjac voor Uroš Milovanović Bačka Topola
55' Wissel Bačka Topola Wissel Bence Sós voor Nemanja Petrović Bačka Topola
55' Wissel Bačka Topola Wissel Miloš Vulić voor Milan Radin Bačka Topola
60' Doelpunt Bačka Topola Doelpunt Aleksandar Ćirković met assist van Ifet Đakovac Bačka Topola 4-2
60' Tweede gele kaart Bačka Topola Tweede gele kaart voor Nikola Kuveljić Bačka Topola
64' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Pep Biel voor Georgios Masouras Olympiakos Piraeus
64' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Youssef El Arabi voor Ayoub El Kaabi Olympiakos Piraeus
67' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Youssef El Arabi met assist van Konstantinos Fortounis  Olympiakos Piraeus 5-2
72' Wissel Bačka Topola Wissel Sotiris Alexandropoulos voor Konstantinos Fortounis  Bačka Topola
72' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Petar Stanić voor Aleksandar Ćirković Olympiakos Piraeus
73' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel João Carvalho voor Santiago Hezze Olympiakos Piraeus
75' Gele kaart Bačka Topola Gele kaart voor Bence Sós Bačka Topola
80' Gele kaart Bačka Topola Gele kaart voor Vukašin Krstić Bačka Topola
86' Gele kaart Bačka Topola Gele kaart voor Omar Richards Mady Camara Bačka Topola
87' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Jovan Vlalukin voor Josip Ćalušić Olympiakos Piraeus
87' Wissel Bačka Topola Wissel Jovan Vlalukin voor Josip Ćalušić Bačka Topola
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Bačka Topola
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Bačka Topola
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en Bačka Topola zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bačka Topola zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.