Nabeschouwing Panathinaikos - Maccabi Haifa (1-2) || Europa League 2023/2024

Donderdag 14 december 2023 - 18:45 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Panathinaikos het donderdag 14 december 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Maccabi Haifa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Apóstolos Nikolaidis in Athens.

Via de Panathinaikos - Maccabi Haifa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Panathinaikos - Maccabi Haifa (1-2)

Het Europa League duel tussen Panathinaikos en Maccabi Haifa is onder leiding van scheidsrechter Georgi Kabakov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Maccabi Haifa. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut dacht Maccabi Haifa op voorsprong te komen via een doelpunt van Messay Dego. Helaas voor Maccabi Haifa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut was het Maccabi Haifa dat via Adam Gnezda Cerin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Georgi Kabakov. Filip Mladenovic dacht na 81 minuten te scoren voor Panathinaikos, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Georgi Kabakov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Panathinaikos - Maccabi Haifa 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Panathinaikos - Maccabi Haifa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor Juankar Panathinaikos
11' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt Messay Dego Maccabi Haifa
20' Wissel Maccabi Haifa Wissel Dean David voor Pierre Cornud Maccabi Haifa 0-1
32' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Mahmoud Jaber Ali Mohamed Maccabi Haifa
36' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Pierre Cornud Maccabi Haifa
48' Wissel Maccabi Haifa Wissel Daniel Sundgren voor Maccabi Haifa
46' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Ilay Feingold Daniel Sundgren Maccabi Haifa
46' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Frantzdy Pierrot Maccabi Haifa
59' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Ilay Hajaj Maccabi Haifa
66' Wissel Maccabi Haifa Wissel Mahmoud Jaber voor Maccabi Haifa
67' Wissel Panathinaikos Wissel Lior Refaelov voor Dean David Panathinaikos
69' Wissel Panathinaikos Wissel Daniel Mancini voor Sebastián Palacios Panathinaikos
69' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt Adam Gnezda Cerin met assist van Tonny Vilhena Maccabi Haifa
74' Wissel Maccabi Haifa Wissel Tjaronn Chery voor Pierre Cornud Maccabi Haifa 0-2
80' Wissel Maccabi Haifa Wissel Anan Khalaili voor Tjaronn Chery Maccabi Haifa
80' Wissel Panathinaikos Wissel Suf Podgoreanu voor Pierre Cornud Panathinaikos
81' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt Filip Mladenovic met assist van Juankar Panathinaikos
89' Wissel Panathinaikos Wissel Fotis Ioannidis voor Willian Arão  Panathinaikos 1-2
89' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor Andraz Sporar Aitor Cantalapiedra Panathinaikos
96' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor Bernard Panathinaikos
97' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor Bernard Panathinaikos
Video hoogtepunten en samenvatting Panathinaikos - Maccabi Haifa
Opstellingen Panathinaikos - Maccabi Haifa
De opstellingen van Panathinaikos en Maccabi Haifa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Panathinaikos gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Maccabi Haifa zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.