Nabeschouwing Panathinaikos - Rennes (1-2) || Europa League 2023/2024

Donderdag 26 oktober 2023 - 21:00 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Panathinaikos het donderdag 26 oktober 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Apóstolos Nikolaidis in Athens.

Via de Panathinaikos - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Panathinaikos - Rennes (1-2)

Het Europa League duel tussen Panathinaikos en Rennes is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Amine Gouiri, waarmee Rennes met 0-1 de leiding nam. Rennes vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Arnaud Kalimuendo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Panathinaikos vervolgens op 1-2. Het was Fotis Ioannidis die vanaf 11 meter wist te scoren in de 61e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro, waardoor Rennes een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Panathinaikos - Rennes 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Panathinaikos - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Rennes Doelpunt Amine Gouiri met assist van Enzo Le Fée Rennes 0-1
21' Gele kaart Rennes Gele kaart voor Jeanuel Belocian Rennes
25' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor Bernard Panathinaikos
30' Wissel Rennes Wissel Baptiste Santamaria voor Benjamin Bourigeaud Rennes
49' Gele kaart Rennes Gele kaart voor Adrien Truffert Rennes
45' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor Willian Arão  Panathinaikos
46' Wissel Rennes Wissel Fabian Rieder voor Enzo Le Fée Rennes
49' Doelpunt Rennes Doelpunt Arnaud Kalimuendo met assist van Fabian Rieder Rennes 0-2
59' Sebastián Palacios Panathinaikos
61' Wissel Panathinaikos Wissel Aitor Cantalapiedra voor Bernard Panathinaikos
61' Penalty Panathinaikos Penalty Fotis Ioannidis Panathinaikos 1-2
62' Wissel Panathinaikos Wissel Daniel Mancini voor Sebastián Palacios Panathinaikos
62' Wissel Panathinaikos Wissel Tonny Vilhena voor Adam Gnezda Čerin Panathinaikos
74' Wissel Panathinaikos Wissel Andraž Šporar voor Filip Đuričić Panathinaikos
79' Wissel Panathinaikos Wissel Giannis Kotsiras voor Giorgos Vagiannidis Panathinaikos
80' Gele kaart Rennes Gele kaart voor Arnaud Kalimuendo Rennes
80' Wissel Rennes Wissel Désiré Doué voor Arnaud Kalimuendo Rennes
80' Wissel Rennes Wissel Arthur Theate voor Adrien Truffert Rennes
93' Gele kaart Rennes Gele kaart voor Arthur Theate Rennes
92' Gele kaart Rennes Gele kaart voor Martin Terrier Amine Gouiri Rennes
95' Wissel Rennes Wissel Ludovic Blas voor Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Panathinaikos - Rennes
Opstellingen Panathinaikos - Rennes
De opstellingen van Panathinaikos en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Panathinaikos gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Panathinaikos - Rennes

Panathinaikos en Rennes spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Panathinaikos en Rennes elkaar treffen in de Europa League.

Winst Panathinaikos 0
Winst Rennes 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Panathinaikos op een 1e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 2e plaats.