Nabeschouwing Raków Częstochowa - Atalanta (0-4) || Europa League 2023/2024

Donderdag 14 december 2023 - 21:00 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Raków Częstochowa het donderdag 14 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Zaglebiowski Park Sportowy in Sosnowiec.

Via de Raków Częstochowa - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Raków Częstochowa - Atalanta (0-4)

Het Europa League duel tussen Raków Częstochowa en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Enea Jorgji geëindigd in een 0-4 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Luis Muriel, waarmee Atalanta met 0-1 de leiding nam. Atalanta vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Giovanni Bonfanti op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Atalanta, waarmee Luis Muriel zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Atalanta in de 92e minuut, nadat Charles De Ketelaere de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Atalanta.

LIVE Raków Częstochowa - Atalanta 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Raków Częstochowa - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Atalanta Doelpunt Luis Muriel met assist van Aleksei Miranchuk Atalanta 0-1
26' Doelpunt Atalanta Doelpunt Giovanni Bonfanti Atalanta 0-2
33' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Emil Holm Atalanta
61' Wissel Raków Częstochowa Wissel Ante Crnac voor John Yeboah Raków Częstochowa
62' Wissel Raków Częstochowa Wissel Marcin Cebula voor Vladyslav Kocherhin Raków Częstochowa
72' Doelpunt Atalanta Doelpunt Luis Muriel Atalanta 0-3
75' Gele kaart Raków Częstochowa Gele kaart voor Fran Tudor Raków Częstochowa
78' Wissel Raków Częstochowa Wissel Deian Sorescu voor Jean Carlos Raków Częstochowa
79' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Giovanni Bonfanti Atalanta
81' Wissel Raków Częstochowa Wissel Nenad Mijailovic voor Bartosz Nowak Raków Częstochowa
81' Wissel Raków Częstochowa Wissel Fabian Piasecki voor Łukasz Zwoliński Raków Częstochowa
84' Wissel Atalanta Wissel M. Palestra voor Emil Holm Atalanta
84' Wissel Atalanta Wissel Francesco Rossi voor Marco Carnesecchi Atalanta
89' Wissel Atalanta Wissel Tommaso De Nipoti voor Aleksei Miranchuk Atalanta
90' Wissel Atalanta Wissel Moustapha Cissé voor Luis Muriel Atalanta
92' Wissel Atalanta Wissel Leonardo Mendicino voor Michel Ndary Adopo Atalanta
92' Doelpunt Atalanta Doelpunt Charles De Ketelaere met assist van Tommaso De Nipoti Atalanta 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Raków Częstochowa - Atalanta
Opstellingen Raków Częstochowa - Atalanta
De opstellingen van Raków Częstochowa en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Raków Częstochowa gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.