Nabeschouwing Sheriff - Servette (1-1) || Europa League 2023/2024

Donderdag 26 oktober 2023 - 21:00 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Sheriff het donderdag 26 oktober 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Servette. De wedstrijd wordt gespeeld in Sheriff Stadium in Tiraspol.

Via de Sheriff - Servette live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - Servette (1-1)

De Europa League 2023/2024 wedstrijd tussen Sheriff en Servette geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Enzo Crivelli, waarmee Servette met 0-1 de leiding nam. Sheriff kwam na 80 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van David Akpan Ankeye, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sheriff - Servette 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - Servette teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Wissel Sheriff Wissel Jerome Mbekeli voor João Paulo Sheriff
41' Doelpunt Servette Doelpunt Enzo Crivelli met assist van Bradley Mazikou Servette 0-1
50' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Cristian Tovar Sheriff
64' Wissel Servette Wissel Chris Bedia voor Jérémy Guillemenot Servette
64' Wissel Servette Wissel Timothé Cognat voor Enzo Crivelli Servette
64' Wissel Servette Wissel Dereck Kutesa voor Alexis Antunes Servette
75' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Armel Zohouri Sheriff
76' Wissel Servette Wissel Keigo Tsunemoto voor Bendegúz Bolla Servette
76' Wissel Sheriff Wissel Konstantinos Apostolakis voor Luvannor Henrique Sheriff
80' Doelpunt Sheriff Doelpunt David Akpan Ankeye met assist van Ricardinho Sheriff 1-1
85' Wissel Sheriff Wissel Munashe Garananga voor Alejandro Artunduaga Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff - Servette
Opstellingen Sheriff - Servette
De opstellingen van Sheriff en Servette zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheriff gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Servette zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.