Nabeschouwing Slavia Praag - Servette (4-0) || Europa League 2023/2024

Donderdag 14 december 2023 - 18:45 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Slavia Praag het donderdag 14 december 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Servette. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Arena in Praha.

Via de Slavia Praag - Servette live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Servette (4-0)

Het Europa League duel tussen Slavia Praag en Servette is onder leiding van scheidsrechter Nick Walsh geëindigd in een 4-0 overwinning voor Slavia Praag. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door David Doudera, waarmee Slavia Praha met 1-0 de leiding nam. Slavia Praha vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ivan Schranz  op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van Slavia Praha, waarmee Mojmir Chytil zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Slavia Praha in de 46e minuut, nadat Mojmir Chytil de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Slavia Praag.

LIVE Slavia Praag - Servette 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Servette teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt David Doudera met assist van Václav Jurečka Slavia Praha 1-0
22' Gele kaart Servette Gele kaart voor Samba Diba Servette
25' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt Ivan Schranz  met assist van Conrad Wallem Slavia Praha 2-0
30' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt Mojmir Chytil met assist van David Doudera Slavia Praha 3-0
35' Wissel Slavia Praha Wissel Jakub Hromada voor Oscar Dorley Slavia Praha
37' Gele kaart Servette Gele kaart voor Miroslav Stevanovic  Servette
46' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt Mojmir Chytil Slavia Praha 4-0
60' Wissel Slavia Praha Wissel Muhamed Tijani voor Mojmir Chytil Slavia Praha
61' Wissel Slavia Praha Wissel Andres Dumitrescu voor Conrad Wallem Slavia Praha
61' Wissel Slavia Praha Wissel Michal Tomic voor Václav Jurečka Slavia Praha
62' Wissel Servette Wissel Anthony Baron voor Alexis Antunes Servette
62' Wissel Servette Wissel Timothé Cognat voor Samba Diba Servette
62' Wissel Servette Wissel Dereck Kutesa voor Chris Bedia Servette
62' Wissel Servette Wissel Keigo Tsunemoto voor Miroslav Stevanovic  Servette
79' Wissel Servette Wissel Hussayn Touati voor Bendegúz Bolla Servette
82' Wissel Slavia Praha Wissel Samuel Pikolon voor David Doudera Slavia Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - Servette
Opstellingen Slavia Praag - Servette
De opstellingen van Slavia Praag en Servette zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slavia Praag gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Servette zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.