Nabeschouwing Villarreal - Maccabi Haifa (0-0) || Europa League 2023/2024

Woensdag 6 december 2023 - 21:00 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt Villarreal het woensdag 6 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Haifa. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Maccabi Haifa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Maccabi Haifa (0-0)

De Europa League 2023/2024 wedstrijd tussen Villarreal en Maccabi Haifa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Villarreal dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Villarreal, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Nick Walsh niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Villarreal - Maccabi Haifa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Maccabi Haifa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Étienne Capoue Villarreal
43' Wissel Maccabi Haifa Wissel Mahmoud Jaber voor Ali Mohamed Maccabi Haifa
46' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Juan Foyth Villarreal
46' Wissel Maccabi Haifa Wissel Frantzdy Pierrot voor Anan Khalaili Maccabi Haifa
46' Wissel Villarreal Wissel José Luis Morales voor Álex Baena Villarreal
57' Wissel Villarreal Wissel Francis Coquelin voor Santi Comesaña Villarreal
57' Wissel Villarreal Wissel Alfonso Pedraza voor Juan Foyth Villarreal
61' Wissel Maccabi Haifa Wissel Ilay Feingold voor Daniel Sundgren Maccabi Haifa
61' Wissel Maccabi Haifa Wissel Suf Podgoreanu voor Ilay Hajaj Maccabi Haifa
62' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Alfonso Pedraza Villarreal
66' Wissel Villarreal Wissel Gerard Moreno voor Ben Brereton Díaz Villarreal
78' Wissel Maccabi Haifa Wissel Goni Naor voor Show Maccabi Haifa
79' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Lior Refaelov Maccabi Haifa
84' Wissel Villarreal Wissel Jorge Pascual voor Manu Trigueros Villarreal
92' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Goni Naor Maccabi Haifa
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Maccabi Haifa
Opstellingen Villarreal - Maccabi Haifa
De opstellingen van Villarreal en Maccabi Haifa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Maccabi Haifa zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.