Nabeschouwing West Ham United - Bayer Leverkusen (1-1) || Europa League 2023/2024

Donderdag 18 april 2024 - 21:00 uur

In de Europa League 2023/2024 neemt West Ham United het donderdag 18 april 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in London Stadium in London.

Via de West Ham United - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Ham United - Bayer Leverkusen (1-1)

De Europa League 2023/2024 wedstrijd tussen West Ham United en Bayer Leverkusen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 29e minuut dacht West Ham United op voorsprong te komen via een doelpunt van Edmond Tapsoba. Helaas voor West Ham United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Bayer 04 Leverkusen dat via Amine Adli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter José María Sánchez Martínez.

Kort daarna blies scheidsrechter José María Sánchez Martínez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE West Ham United - Bayer Leverkusen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Ham United - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Odilon Kossounou Bayer 04 Leverkusen
13' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor Michail Antonio  Jarrod Bowen West Ham United 1-0
29' Doelpunt West Ham United Doelpunt Edmond Tapsoba met assist van Odilon Kossounou West Ham United
31' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Michail Antonio  voor Bayer 04 Leverkusen
31' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor Jonathan Tah West Ham United
47' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Angelo Ogbonna Nayef Aguerd Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel West Ham United Wissel Jeremie Frimpong voor Nathan Tella West Ham United
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Victor Boniface  voor Patrik Schick Bayer 04 Leverkusen
68' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Amine Adli voor Alejandro Grimaldo Bayer 04 Leverkusen
72' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Jarrod Bowen voor Bayer 04 Leverkusen
79' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor Vladimir Coufal West Ham United
79' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor Kurt Zouma West Ham United
84' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor Maxwel Cornet Edson Álvarez West Ham United
84' Wissel West Ham United Wissel Benjamin Johnson voor Vladimir Coufal West Ham United
85' Wissel West Ham United Wissel Exequiel Palacios voor West Ham United
85' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Tomas Soucek  Bayer 04 Leverkusen
87' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor Matej Kovar West Ham United
87' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Robert Andrich Florian Wirtz Bayer 04 Leverkusen
89' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Jeremie Frimpong voor Josip Stanisic Bayer 04 Leverkusen 1-1
90' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Amine Adli Bayer 04 Leverkusen
90' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Edson Álvarez Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting West Ham United - Bayer Leverkusen
Opstellingen West Ham United - Bayer Leverkusen
De opstellingen van West Ham United en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Ham United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.