Nabeschouwing Alfreton Town - Fleetwood Town (1-4) || FA Cup 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 13:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Alfreton Town het zondag 11 november 2018 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Impact Arena in Alfreton.

Via de Alfreton Town - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alfreton Town - Fleetwood Town (1-4)

Het FA Cup duel tussen Alfreton Town en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 1-4 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door P. Madden, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. Fleetwood Town vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Hunter op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Fleetwood Town vervolgens op 0-3. Het was P. Madden die vanaf 11 meter wist te scoren in de 60e minuut.

Na 70 minuten deed J. Sinnott iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Alfreton Town werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 92e minuut wist G. Garner namens Fleetwood Town de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chris Sarginson bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Fleetwood Town.

Wedstrijdstatistieken Alfreton Town - Fleetwood Town
1
4
LIVE Alfreton Town - Fleetwood Town 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alfreton Town - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Madden Fleetwood Town 0-1
20' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt A. Hunter Fleetwood Town 0-2
33' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor L. Coyle Fleetwood Town
50' Gele kaart Alfreton Town Gele kaart voor J. Clackstone Alfreton Town
60' Penalty Fleetwood Town Penalty P. Madden Fleetwood Town 0-3
60' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Wallace voor L. Coyle Fleetwood Town
62' Wissel Alfreton Town Wissel C. Chettle voor D. Clarke Alfreton Town
66' Wissel Fleetwood Town Wissel G. Garner voor W. Burns Fleetwood Town
70' Doelpunt Alfreton Town Doelpunt J. Sinnott Alfreton Town 1-3
70' Gele kaart Alfreton Town Gele kaart voor B. Johnson Alfreton Town
78' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor A. Eastham Fleetwood Town
81' Wissel Fleetwood Town Wissel K. Dempsey voor A. Hunter Fleetwood Town
83' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor R. Wallace Fleetwood Town
87' Wissel Alfreton Town Wissel D. Bacon voor C. Bateson Alfreton Town
92' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt G. Garner Fleetwood Town 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Alfreton Town - Fleetwood Town
Opstellingen Alfreton Town - Fleetwood Town
De opstellingen van Alfreton Town en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.