Nabeschouwing Barnet - Bristol Rovers (1-1) || FA Cup 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 13:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Barnet het zondag 11 november 2018 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers.

Via de Barnet - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnet - Bristol Rovers (1-1)

De FA Cup 2018/2019 wedstrijd tussen Barnet en Bristol Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Sinclair in de 7e minuut, waardoor Bristol Rovers met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 16 minuten was het C. Robson die Barnet op een 1-0 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Bristol Rovers vervolgens op 1-1. Het was C. Lines die vanaf 11 meter wist te scoren in de 66e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Barnet - Bristol Rovers
1
1
LIVE Barnet - Bristol Rovers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnet - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Rode kaart Bristol Rovers Rode kaart voor S. Sinclair Bristol Rovers
8' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor S. Payne Bristol Rovers
16' Doelpunt Barnet Doelpunt C. Robson Barnet 1-0
23' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Matthews voor S. Payne Bristol Rovers
23' Wissel Bristol Rovers Wissel K. Bennett voor D. Leadbitter Bristol Rovers
34' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor T. Nichols Bristol Rovers
46' Wissel Bristol Rovers Wissel C. Lines voor M. Kelly Bristol Rovers
66' Penalty Bristol Rovers Penalty C. Lines Bristol Rovers 1-1
69' Wissel Barnet Wissel D. Sparkes voor W. Fonguck Barnet
79' Wissel Barnet Wissel J. Walker voor Mohamed Bettamer Barnet
85' Wissel Barnet Wissel B. Harrison voor I. Duku Barnet
86' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor T. Lockyer Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Barnet - Bristol Rovers
Opstellingen Barnet - Bristol Rovers
De opstellingen van Barnet en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.