Nabeschouwing Bristol City - Huddersfield Town (1-0) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 5 januari 2019 - 18:30 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Bristol City het zaterdag 5 januari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town.

Via de Bristol City - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Huddersfield Town (1-0)

Het FA Cup duel tussen Bristol City en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door J. Brownhill, waarmee Bristol City met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bristol City uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Bristol City - Huddersfield Town
1
0
LIVE Bristol City - Huddersfield Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Huddersfield Town Wissel S. Mounié voor L. Depoitre Huddersfield Town
46' Wissel Huddersfield Town Wissel A. Pritchard voor J. Bacuna Huddersfield Town
66' Wissel Bristol City Wissel T. Kalas voor N. Eliasson Bristol City
67' Wissel Bristol City Wissel M. Taylor voor J. Paterson Bristol City
72' Doelpunt Bristol City Doelpunt J. Brownhill Bristol City 1-0
73' Wissel Huddersfield Town Wissel I. Mbenza voor A. Diakhaby Huddersfield Town
76' Wissel Bristol City Wissel A. Weimann voor F. Diedhiou Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Huddersfield Town
Opstellingen Bristol City - Huddersfield Town
De opstellingen van Bristol City en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.