Nabeschouwing Bristol Rovers - Barnet (1-2) || FA Cup 2018/2019

Woensdag 21 november 2018 - 20:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Bristol Rovers het woensdag 21 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barnet. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium (Bristol, Gloucestershire) in Bristol, Gloucestershire.

Via de Bristol Rovers - Barnet live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Barnet (1-2)

Het FA Cup duel tussen Bristol Rovers en Barnet is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 1-2 overwinning voor Barnet. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door T. Nichols, waarmee Bristol Rovers met 1-0 de leiding nam. Barnet kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Robson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette B. Harrison zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Barnet de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Swabey, waardoor Barnet een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bristol Rovers - Barnet 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Barnet teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Wissel Barnet Wissel J. Walker voor I. Duku Barnet
60' Wissel Bristol Rovers Wissel D. Leadbitter voor J. Partington Bristol Rovers
60' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Payne voor O. Clarke Bristol Rovers
62' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt T. Nichols Bristol Rovers 1-0
67' Wissel Barnet Wissel B. Harrison voor Mohamed Bettamer Barnet
69' Gele kaart Barnet Gele kaart voor D. Sweeney Barnet
74' Wissel Barnet Wissel D. Sparkes voor W. Fonguck Barnet
75' Doelpunt Barnet Doelpunt C. Robson Barnet 1-1
77' Doelpunt Barnet Doelpunt B. Harrison Barnet 1-2
79' Wissel Bristol Rovers Wissel T. Lockyer voor M. Kelly Bristol Rovers
93' Gele kaart Barnet Gele kaart voor Che Adams Barnet
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Barnet
Opstellingen Bristol Rovers - Barnet
De opstellingen van Bristol Rovers en Barnet zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Barnet zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.