Nabeschouwing Bromley - Peterborough United (1-3) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Bromley het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United.

Via de Bromley - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bromley - Peterborough United (1-3)

Het FA Cup duel tussen Bromley en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Kevin Johnson geëindigd in een 1-3 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door R. Johnson, waarmee Bromley met 1-0 de leiding nam. De eerste goal viel in de eerste helft, na 40 minuten was het R. Johnson die Bromley op een 1-0 voorsprong zette. In de 47e minuut moest Bromley verder met een man minder nadat F. Raymond een rode kaart had gekregen.

In de 56e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het M. Godden die namens Peterborough United het net wist te raken. Even later viel in de 84e minuut opnieuw een doelpunt. Het was J. Ward van Peterborough United die de score op 1-3 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door J. Ward van Peterborough United die daarmee in de 84e minuut de eindstand bepaalde: 1-3.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Johnson en eindigde de wedstrijd dus met een 1-3 stand in het voordeel van Peterborough United.

LIVE Bromley - Peterborough United 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bromley - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Bromley Doelpunt R. Johnson met assist van F. Sutherland Bromley 1-0
40' Doelpunt Bromley Doelpunt R. Johnson Bromley 1-0
47' Gele kaart Bromley Gele kaart voor J. Holland Bromley
47' Rode kaart Bromley Rode kaart voor F. Raymond Bromley
48' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Godden Peterborough United 1-1
51' Wissel Bromley Wissel J. Quigley voor Omar Bugiel Bromley
56' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Godden met assist van J. Naismith Peterborough United 1-2
56' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Godden Peterborough United 1-2
68' Wissel Bromley Wissel J. Goddard voor A. Mekki Bromley
74' Wissel Peterborough United Wissel S. Dembele voor G. Cooper Peterborough United
75' Wissel Bromley Wissel B. Craske voor M. Okoye Bromley
84' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Ward met assist van S. Dembele Peterborough United 1-3
84' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Ward Peterborough United 1-3
86' Wissel Peterborough United Wissel I. Toney voor J. Cummings Peterborough United
92' Wissel Peterborough United Wissel L. Reed voor M. Godden Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Bromley - Peterborough United
Opstellingen Bromley - Peterborough United
De opstellingen van Bromley en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.